Bli Forhandler

Bli Forhandler


Nettsoft utvikler og produserer programvare og tjenester som verdiøker kunders eksisterende data- og kommunikasjonsløsninger. Som forhandler av disse løsningene vil du enklere opprettholde omsetningen eller tjene mer på dine kunder, og ikke minst sikre langsiktige relasjoner.

Kunder er opptatt av gode løsninger, men fordi standardproduktene eller tjenestene i markedet ikke alltid tilfredsstiller behovene, har vi spesialisert oss på å utvikle flere løsninger som forenkler hverdagen til de som bruker PC og mobil/telefon som arbeidsverktøy. Løsningene våre utvider og komplementerer de tjenestene du allerede leverer til dine kunder.

I et presset marked, hvor marginer stadig blir lavere, er det viktig å ta tak i løsninger som kan opprettholde og helst øke omsetningen. Det er dette vi kan hjelpe dere med.  

Nettsoft har jobbet med IT- og telekom i over 30 år, og vi har produsert telefoni og mobile integrasjoner til Microsoft, Telenor og andre operatører i over 10 år.                             

Du har kanskje ikke hørt om våre løsninger før? Det kan skyldes at disse har vært levert gjennom andre mobil- og IKT-leverandører under annet navn som samordnet kommunikasjon (SAMKOM), IP-PBX, CLOUD-PBX, CLOUD PHONE m.fl. 

Ettersom telefoniløsninger og integrasjoner er et fagområde som få har spesialkompetanse på, er dette et felt vi har blitt gode på å levere sammen med tradisjonelle IKT-leverandører.


For lettere å forstå hva vi kan levere og bistå med er det lurt å ta et møte med oss, personlig eller via Microsoft Teams. I mellomtiden får du er en kort innføring i noen av løsninger som vi typisk leverer gjennom våre forhandlere. Klikk på pilene for å lese mer.

Nettsoft Teams Connector - Telefoni i Microsoft Teams


Vår løsning for telefoni i Teams, kalt NTC er spesielt nyttig for deg som leverer og drifter Microsoft Office365, da vi sammen med dere kan levere en komplett kommunikasjonsløsning for kunden.                        

NTC og Microsoft Teams kan erstatte en tradisjonell telefonsentral, eller leveres med mobil one-number konsept i en mobil bedriftsnett løsning. Det kan også leveres kombinasjoner, avhengig av kundens behov.                   

Videomøter og telekonferanser får helt nye muligheter når du integrerer telefoni i Teams, og du kan levere tilpasset møteromsutstyr som er fullt integrert med telefoni.                       

Som eksempel kan du ta en titt på hva Teams Meeting Room system kan gjøre. Denne løser mange møteromsproblemer, og koster en brøkdel av andre "etablerte" løsninger i markedet. Slikt blir kunder glad for å høre om. Her kan du levere alt av maskinvare og tjenesteabonnementer, så sørger vi for at det kan ringes eksternt fra møtene.                            

Prismessig er NTC er blant de rimeligste løsningene i markedet, spesielt for bedrifter under 35 ansatte, men avhengig av behovet for tjenester til kunden kan den også være rimeligere for større bedrifter.                             

Det er imidlertid ikke bare prisen som er viktig, men hvilken kompetanse og support som leveres. For oss er selv små kunder viktig, og vi er kjent for å levere ekstremt god service.      

Det er dere som eier kunde, og som fortsatt skal levere og drifte kundens løsninger.
Vi konsentrerer oss om telefonidelen, og sørger sammen med dere for at kunden får en optimal kommunikasjonsløsning. Flere profilerte IT-driftselskaper gjør dette allerede, og dere må gjerne være de neste.                      

Nettsoft er forøvrig den eneste leverandøren i markedet som innehar samlet Telenor godkjenning som både IPT-partner, API-partner og forhandler.                        

Dette gjør at vi kan bistå med alt innenfor Telenor leveranser og integrasjoner. Les mer om SmartCall under. Løsninger med Telia/Phonero og Phonect tilbys på forespørsel.                    

I tillegg er vi Microsoft Partner på infrastruktur og Office365, så vi kan den delen også.          


SmartCall - Telefonintegrasjon med CRM-systemer


SmartCall er en Nettsoft utviklet PC-programvare som tilfører ekstrafunksjoner og integrasjoner mellom ulike datasystemer og telefonløsninger.                          

Med SmartCall får kunder mulighet til å klikke på telefonnummer og ringe med sin eksisterende mobil, Skype4b, Teams eller IP-telefon fra alle dataprogrammer på sin PC, nummeroppslag på ukjente som ringer fra Opplysningen 1881 ved innkommende samtaler samt mulighet for kontakt og dataoppslag i eget CRM-system. Slike funksjoner er med på å forenkle og effektivere ansatte, mye mer enn du tror. Kunder som tar i bruk SmartCall sier som oftest at de ikke kan klare seg uten...                     

Vi integrerer telefoni i SuperOffice, Microsoft Dynamics og Lime CRM, og alle andre systemer som støtter Web URL oppslag (f.eks. Salesforce, Gule sider mm.).                        

Vi har også laget integrasjoner med bank- og forsikringssystemer, og vi tilbyr spesialintegrasjoner for de som ønsker det.                       

SmartCall leveres som en abonnementstjeneste betalt per aktiv bruker per måned.


Kalender Push - Kalenderoverføring til Telenor MBN

Kalender Push en skytjeneste som overfører ansattes kalenderavtaler fra Google- eller Exchange kalenderservere, inkludert Office365 til Telenor Mobilt Bedriftsnett. Dette er spesielt nyttig for kunder som benytter Telenor MBN sentralbord, ettersom operatøren får oversikt over ansattes avtaler. Kalender Push kan også (i kombinasjon) benyttes for å sette viderekobling av mobilsamtaler når du er opptatt i møter, slik at du blir mindre forstyrret.                               

Kalender Push er en automatisk skytjeneste som ikke krever investering i maskinvare, installasjoner eller drift, og den leveres som en abonnementstjeneste betalt per bruker per måned.                       


Få tilsendt vår forhandleravtale                

Som forhandler gir vi deg valget mellom å motta en engang salgsprovisjon for tips som fører til levering, eller handle til nettopriser for videresalg og fakturering.                           

Som forhandler får dere også svært hyggelige betingelser for intern bruk av våre løsninger. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt på chat under, i SfB/Teams eller på epost til trym@nettsoft.no, eller ringe +4790877700