Bli Forhandler

Bli Forhandler


Nettsoft utvikler og produserer programvare og tjenester som verdiøker kunders eksisterende data- og mobile bedriftsnett løsninger.

Som forhandler av disse løsningene vil du kunne tilby bedre kundeløsninger som kan skape mer langsiktige relasjoner, og ikke minst øke omsetningen.

Klikk her for å få tilsendt vår forhandleravtale

Som forhandler gir vi deg valget mellom å motta en engang salgsprovisjon for tips som fører til levering, eller rabatter for videresalg og fakturering. Som forhandler får dere også svært hyggelige betingelser for intern bruk av våre løsninger. 

Har du spørsmål kan du ta kontakt på chat under, i Teams eller på epost til trym@nettsoft.no, eller ringe +4790877700

De fleste kunder er opptatt av gode løsninger, men fordi standardproduktene eller tjenestene i markedet ikke alltid tilfredsstiller kundebehovene, har vi spesialisert oss på å utvikle løsninger som forenkler hverdagen til de som bruker PC og mobil/telefon som arbeidsverktøy. Løsningene våre utvider eller komplementerer de tjenestene du allerede leverer til dine kunder.

I et presset marked, hvor marginer stadig blir lavere, er det også viktig å kunne tilby løsninger som kan opprettholde, og helst øke omsetningen på kundene.   

Nettsoft har jobbet med IT- og telekom i over 30 år, og vi har produsert telefoni og mobile integrasjoner til Microsoft, Telenor og andre operatører i over 10 år. Selv operatørene kjøper tjenester av oss til sine direktekunder, fordi de ikke har de samme tjenestene i egen produktportefølje.      

Ettersom telefoniløsninger og integrasjoner er et fagområde som få har spesialkompetanse på, er dette et felt vi har blitt gode på å levere sammen med IT-driftsleverandører, programvareleverandører, mobil- og teleleverandører i markedet. 

Vi har stor kunnskap og erfaring fra bransjen, som vi deler med deg og dine kunder! 

Våre tjenester


Automatisk kalenderoverføring til Telenor MBN - Kalender Push

Kalender Push er vår mest leverte tjeneste gjennom Telenor forhandlere.
Kalender Push er en installasjonsfri skytjeneste som overfører ansattes kalenderavtaler fra Google- eller Exchange kalenderservere, inkludert Office365 til Telenor Mobilt Bedriftsnett.

Med Kalender Push blir MBN bli oppdatert med informasjon om ansattes møter og avtaler, og er spesielt nyttig ved bruk av MBN sentralbord. Kalender Push kan også benyttes for å aktivere viderekobling av mobilsamtaler når ansatte er opptatt i møter, slik at de blir mindre forstyrret. Det viktigste er at alt foregår automatisk uten brukerpåvirkning.    

Kalender Push er en skytjeneste som ikke krever serverinstallasjoner, investering eller drift av maskinvare. Leveres som en abonnementstjeneste betalt per aktiv bruker per måned. Krever Nettsoft Calendar API fra Telenor.


Overføring av Teams status til Telenor Mobilt Bedriftsnett med TMPC

TMPC, eller Teams Mobile Precense Connector er en skytjeneste som automatisk overfører alle ansattes Teams status til Telenor MBN, slik at alle MBN brukere og eventuelt sentralbordet ser når ansatte er opptatt i Teams samtaler og møter.

Enkelt forklart:
Opptatt i Teams = Opptatt i mobiltelefon og synlig på sentralbordet

TMPC fungerer for alle bedrifter med Microsoft 365 og Telenor MBN,  uavhengig av om Teams er integrert med PSTN fastnett telefoni.

TMPC vil bli videreutviklet mobilstatus i Teams når Microsoft slipper funksjonaliteten vi trenger for å få på plass denne integrasjonen.

Leveres som en abonnementstjeneste betalt per aktiv bruker per måned. Krever Nettsoft Status API fra Telenor. Dette APIet kan også kombineres med vår SmartCall programvare. 


Egenprodusert Telenor MBN telefoni i Teams - NTC

NTC, eller Nettsoft Teams Connector er vår egenproduserte Direct Routing tjeneste for å integrere Telenor MBN telefoni i Microsoft Teams. Tjenesten fungerer på samme måte som Telenor SKL-Teams, men kan leveres med flere alternativer for å tilfredsstille andre kundebehov.

Tjenesten er beregnet for kunder og forhandler som ikke ønsker at Telenor skal få tilgang til, eller at de skal overta lisensadministrasjon (inntekter) fra Microsoft 365.

NTC kan være rimeligere en Telenor egen SKL-løsning da både etablering, bruker- og bedriftsabonnement er lavere priset.

Kunder kan velge mellom mobil one-number konsept, eller kun fastnett nummer i Teams, og alle eksisterende telefonnummer kan porteres til løsningen.

  • Er fullt integrert i MBN på samme måte som Telenor SKL-Teams
  • Rimeligere for mindre bedrifter enn Telenor
  • Kan kombineres med andre teleoperatører, også utenlandske
  • Gir kunder og forhandler bedre kontroll på MS365 
  • Rask og personlig kundeservice og support (for oss er alle kunder viktige)

Nettsoft er forøvrig den eneste leverandøren i markedet som innehar samlet Telenor godkjenning som både IPT-partner, API-partner og forhandler. Dette gjør at vi kan bistå med alt innenfor Telenor leveranser og integrasjoner.

I tillegg er vi Microsoft Partner på infrastruktur og Microsoft365, så vi kan den delen også.  


SmartCall - Telefonintegrasjon (CRM integrasjon)

SmartCall er vår PC-programvare som tilfører ekstrafunksjoner og integrasjoner mellom ulike datasystemer og mobile bedriftsnettløsninger fra Telenor, Phonero og Telia.                   

Med SmartCall får kunder mulighet til å klikke på telefonnummer og ringe med sin eksisterende mobil, Teams eller IP-telefon fra alle dataprogrammer på sin PC, nummeroppslag på ukjente som ringer fra Opplysningen 1881 ved innkommende samtaler samt mulighet for kontaktoppslag i eget CRM-system. Slike funksjoner er med på å forenkle og effektivisere ansatte, mye mer enn du tror.

Kunder som tar i bruk SmartCall sier ofte at de ikke kan klare seg uten...                     

Vi integrerer telefoni i SuperOffice, Microsoft Dynamics og Lime CRM, og alle andre systemer som støtter Web URL oppslag (f.eks. Salesforce, Gule sider mm.).                        

Vi har også laget integrasjoner med bank- og forsikringssystemer, og vi tilbyr spesialintegrasjoner for de som ønsker det. 

SmartCall leveres som en abonnementstjeneste betalt per aktiv bruker per måned. Krever Nettsoft User-API eller Status-API fra Telenor. Status APIet kan også kombineres med vår TMPC tjeneste. 

SmartCall med Busylight

Vi har integrert mobilstatus fra Telenor, Phonero og Telia i Kuando Busylight, og bundler dette med 6 mnd full SmartCall versjon (eks. eventuell CRM integrasjon).

Les mer om SmartCall mobil- og Microsoft Teams integrasjon i Kuando Busylight.

Busylight lampen kan du kjøpe gjennom EET eller Also i Norge. 
Modell Alpha til venstre, og Omega til høyre i bildet under.