GuardREC lydlogging

For meglerhus og andre virksomheter som er underlagt finanstilsynet og andre regulativer kan vi levere godkjent lydlogging og opptakskontroll som nettskytjeneste til våre kunder.
guardREC er et complianse recording system, som gjør automatisk opptak av telefonsamtaler, Lync-samtaler og direktemeldinger.

Hvem sa hva, når og til hvem? Dette er relevante spørsmål når vi snakker om lydlogging, dvs opptak av samtaler. Det å rekonstruere og nøyaktig gjenskape det som skjedde på det aktuelle tidspunktet kan i mange tilfeller være helt avgjørende for å ta en korrekt beslutning. 

I mange miljøer er det lovpålagte krav til opptak, andre steder er det ikke lovpålagt, men det gis anledning til dette dersom man har et fornuftig og konkret behov. Behovene som dekkes kan være mange, blant annet dokumentasjon av salg, avtaleinngåelse, sjikane mm. 

Systemet for lydlogging leveres av norske guardREC, som benyttes bl.a. av DnB, Telenor, Oslo Børs, og tilfredsstiller kravene til finanstilsynet. guardREC består av en server programvare som integreres med Lync serveren og PSTN, slik at det ikke er nødvendig med installasjoner og tilpasninger på bruker PCer. 

All informasjonen blir systematisert og gjort enkelt tilgjengelig gjennom nettleseren for brukerne. 
Administratoren bestemmer hvem og hvilke data det skal gis tilgang til.

Dataene lagres sikkert i vårt toppmoderne datasenter.

guardREC kan benyttes sammen med

  • SmartLync
  • Dedikert Leid Lync
  • SmartIPT