Nettsoft utviklet apper


 

Vi gjør det enklere for bedrifter og spare penger og å yte bedre service ved å produsere programvareløsninger med tidsbesparende og nyttige funksjoner til mobile bedriftsnett, Skype for Business/Teams og Microsoft Exchange. 

Nettsoft har jobbet med IT, telekom og programvareutvikling i over 30 år, og våre løsninger spenner seg fra spesialprogramvare innen lås- og sikkerhetsbransjen, til utvikling av tilleggsfunksjoner og integrasjonløsninger innenfor ulike data- og telefoniløsninger.

Vi utvikler bedriftsløsninger til Telenor, Telia og TDC.

Vårt hovedfokus i dag er utvikling og produksjon av programvaren SmartCall, og sky-tjenesten Nettsoft Kalender Push. SmartCall sørger for å integrere ansattes telefonenhet med ulike datasystemer, slik at de kan jobbe enklere og mer effektivt.
Nettsoft Kalender Push er Norges enkleste løsning for automatisk overføring av kalenderavtaler til Telenor Mobilt Bedriftsnett. Med Kalender Push blir sentralbordet oppdatert med ansattes kalenderavtaler, og mobilen kan viderekobles, slik at du blir mindre forstyrret når du er opptatt.

Med SmartCall kan brukere enklere ringe med sin eksisterende telefonenhet ved klikke telefonnummer i hvilket som om helst dataprogram på sin PC. De kan også få kostnadsfritt  nummeroppslag på ukjente fra 1881 på PC-skjerm (uavhengig av telefontype), og manuelt eller automatisk kontaktoppslag i sine kunde-/fagsystemer når kjente/kunder ringer.

SmartCall kan integrere telefoni og CRM-kontaktoppslag med blant annet SuperOffice, Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, og en rekke andre kunde- fagsystemer. Vi kan tilpasse SmartCall til andre data- og teleløsninger på forespørsel.