Lyst på «Skype» med ditt mobil- eller telefonnummer?

 

Ca. 800 millioner mennesker benytter Skype på verdensbasis.
Med Skype kan du chatte med hverandre og ha kostnadsfrie tale- og videosamtaler uansett hvor du og dine kontaktpersoner befinner seg. Rask og enkel kommunikasjon du kan gjøre fra din PC, mobil eller nettbrett via internettforbindelsen.

Men hva om «Skype» også kunne erstatte din telefonsentral (hvis du har en), eller at du kunne ringe og besvare dine mobilsamtaler på PC-en, slik at du oppnår rimeligere samtalekostnader, bedre lydkvalitet og trygghet mot trøbbel i mobilnettet?

Dette kan du dessverre ikke med Skype, men det kan du få med Microsoft Lync.

Lync er veldig enkelt fortalt bedriftsversjonen av Skype, som er tilrettelagt for både telefonsystemer og mobiler. Men det viktigste med Lync, er at det kan hjelpe deg med å spare enda mer tid og penger.

Grunnen til at så mange bruker Skype, er at det gratis å kommunisere med hverandre, at du får raskere svar ved å chatte, og at du oppnår en bedre nærhet til den du snakker med gjennom videosamtaler. Det samme gjelder for Lync, men i motsetning til Skype så kan du i Lync også dele dokumenter og skrivebord for å kunne samarbeide mer effektivt. Du kan til og med ha presentasjoner med flere hundre deltagere om du ønsker.  Tenk deg hva dette kan gjøre for dine produktpresentasjoner, opplæring eller prosjektsamarbeid… Det beste av alt er at du også kan gjøre dette kostnadsfritt med andre forbindelser som også har Lync, og med de som ikke har det gjennom deres vanlige nettleser.

Lync har mange nyttige tilleggsfunksjoner og gjør det enkelt å samhandle med Outlook og andre forretningsprogrammer. Det er ikke uten grunn av ca. 55% av norske bedrifter allerede benytter Lync.

Hvis du vil vite mer om hva Lync kan gjøre for din bedrift skal du kontakte Nettsoft, som er en av Norges fremste eksperter på området.

Om du ikke har Lync eller Skype så kan du chatte direkte med meg fra vår nettside her

Trym Byman

SamKom-misjonær

23.01.2014