Bedriftsnett telefoni


Vi leverer både tradisjonelle IP-telefoniløsninger fra verdensledende Mitel, og mobile bedriftsnett løsninger fra Unifon og Telenor, som tilfredsstiller kommunikasjonsbehovene til både små bedrifter og store virksomheter.

Mitel-løsningene benyttes i dag spesielt innenfor helse- og institusjonsmiljøer ettersom disse tilbyr avanserte og funksjoner innen geo- og lokal alarmering.

Hvilken telefonløsning og operatør som passer din bedrift avhenger av behov for funksjonalitet, og etter som vi har sertifiserte fagkunnskaper og over 30 års erfaring innen telefoni, har vi i motsetning til mange andre i bransjen fokus på løsninger, og ikke bare produkter.

I tillegg til å levere og telefonitjenester, tilbyr vi også egne supportavtaler som sikrer prioritet og respons, slik at du vil alltid få hjelp til tilpasninger, og til å løse problemer.

Be om informasjon eller tilbud via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaetinfo@nettsoft.no eller ring 22881919


Unifon het tidligere Phonect, og er derfor ingen nykommer telefonibransjen. Unifon Bedriftsnett leverer Telenor dekning, men byr på både rimeligere abonnementspriser, og et utvidet og moderne tjenestespekter. Unifon er pt. den mest innovative og funksjonsrike operatøren for vanlige bedrifter i det norske markedet.

De fleste behov dekkes av tjenestene som er inkludert i Unifon sine bedriftsnett abonnementer:

 • Moderne webbasert sentralbord, integrert i Microsoft Teams, og mobil app
 • Dra og slipp tilpasning av ringemønster, menyer, talemeldinger mm. (wysiwyg)
 • Integrert med Microsoft 365 kalender, katalog og Teams/mobilstatus
 • Mulighet for Telefoni i Teams (Tale i Teams)
 • SmartCall Telefon og CRM integrasjon
 • iPad basert besøksregistrering integrert i sentralbordet
 • VIPPS for belasting av privat bruk av bedriftsabonnement
 • mm.

I tillegg til vanlig bedriftsnett telefoni, kan Unifon også levere SIP-trunker og IP-telefoni til lokale eller eksterne telefonsentraler- og løsninger samt telefonnummer og ringeplaner for utenlands telefoni.

 


Telenor er Norges største bedriftsnett operatør, som er kjent for de fleste. Vi leverer alle tjenester rundt dette, som utlevering av SIM-kort, administrasjon av løsning og bistand til aktivering av telefoni i Teams.

Unik Telenor kompetanse

Nettsoft har unik kompetanse på Telenor, fordi vi er de eneste i Norge som både er forhandler, produsent av IP-telefoni(Teams telefoni) samt utvikler av ulike API-integrasjoner. Dette betyr at vi har mer kompetanse om løsningene og mulighetene i Telenor nettet enn de fleste andre i markedet.

Telenor kjøper selv integrasjonstjenester av oss.

 • Telenor forhandler
 • Telenor API-integrator
 • Telenor IPT-partner

Trykk BE OM INFO OG TILBUD til venstre for ytterligere informasjon.