Møteromsløsninger (Skype Room System)

Møteromsløsninger (Skype Room System)

 


Videomøter hjelper bedriften å spare penger i reisetid, og er den nest beste måten å møte mennesker ansikt til ansikt på. Men det er utvilsomt den beste løsningen når du trenger raske avklaringer, eller ønsker å kunne samarbeide effektivt og kreativt med kollegaer eller forretningsforbindelser som ikke er tilstede.

Vi introduserer fremtidens møtemomsløsninger basert på Skype for Business (senere Teams), med mulighet for eksterne telefonkonferanser, også kalt teleprecense.

Ettersom de fleste bedrifter i dag allerede har Skype på sin PC, MAC eller mobile enhet er det enkelt å samhandle i prosjekter og dokumenter, etablere gruppesamtaler, videomøter og konferanser. Selv de som ikke har Skype kan delte på Skype for Business møter og konferanser med en Skype Web App, eller direkte i sin Microsoft Edge nettleser.

Skype for Business Online har støtte for inntil 250 møtedeltagere, og med konferansefasilitet inntil 10 0000 deltagere 

Vi gjør møtet enda bedre og mer effektivt  

«Et Skype-møte uten telefoni er som å spise sjokoladekake uten glasur…»

Vi kan tilby møteromsløsninger basert på Skype Meeting Room i Microsoft Office365, om ønskelig med telefoni via vår direkte mobil/telefoni-tjeneste, eller som en abonnementtjeneste i våre egenproduserte Skype for Business løsninger. Med telefoni i Skype for Business og Skype Room System kan du ha vanlige Skype-møter, men i tillegg vil du kunne ringe eksterne deltagere via telefonnettet, som også kan ringe inn til møtet. Her er flere grunner til å benytte mobil/telefoni i Skype.

Kan også kombineres med gateway-løsninger til annet utstyr fra Pexip, Videonor, Easymeeting mv.

 Skype Room System v2

«I snitt brukes 20 unødvendige minutter av møtetiden til å få utstyr til å fungere»

Skype Room System er som navnet antyder en møteromsløsning for Skype, og en integrert (embedded) programvare som leveres i spesialdesignet møteromsutstyr (devices) fra produsenter som Microsoft, Logitech, Polycom, Crestron og Lenovo. Les mer om støttet utstyr hos Microsoft.

Med Skype Room System kan du booke møterommet og utstyret direkte i din Outlook kalender, slik at alt er klart når møtet starer. Selv ansatte uten Skype kan nå ta i bruk møterommet, uten engang å måtte ta med seg noe utstyr.

Kjenner du deg igjen? (promo for Logitech SmartDock)

 

Se også denne videoen om hvordan et komplett
Skype Room settes opp på 14 minutter (timelaps)

 

Slik fungerer Skype Room System
(promo fra Microsoft med Logitech SmartDock og Polycom CX5100)


Microsoft Surface HUBMSsurfacehub55

Kort og godt den smarteste møteromsløsningen til Skype for Business med Skype Room System. Velg mellom 55′ eller 84′ touchskjerm, med to integrerte HD kameraer, mikrofon og høyttalere. Utvide med ekstra skjerm og annet utstyr etter behov.

Slik kan du bruke Microsoft Surface HUB