Nettsoft Online Backup

Nettsoft Online Backup


...med markedets beste katastrofeberedskap

Med vår egenproduserte* og norske Online Backup tjeneste får du tilgang til en av markedets mest avanserte teknologier fra Max Backup, og med løsninger som sikrer at du får tilgang til dine data på kortest mulig tid dersom maskinen eller serveren skulle gå tapt.

Dine data lagres i Norge (med norsk personvern) i vårt datasenter ved Økern i Oslo, og er kun tilgengelig for deg og din bedrift med din egendefinerte krypteringsnøkkel (passord).

Premium katastrofeberedskap og sikkerhet med tilgang til virtuell maskin (VPS)

Nettsoft Online Backup skiller seg fra andre løsninger i markedet ved at vi har inkludert mulighet for å gjenopprette dine fysiske maskiner til virtuelle maskiner i vårt datasenter. Dette betyr enkelt at du ved eventuell tap av maskin eller server kan få tilgang til dine programmer og data via Internett mens du venter på at erstatningsmaskin blir levert. Når denne er på plass kan vi gjenopprette alle data til den nye maskinen eller serveren, og med siste siste endringer.

Nettsoft er en av få aktører som tilbyr virtuell maskin til sine backup kunder, noe som er med på å gjøre vår backup løsninger bedre enn de fleste i markedet.

Topp sikrede data – lagret i Norge

Dine data blir lagret kryptert både på lokal nettverksdisk i din bedrift, og på vår backup node som er plassert i vårt topp moderne datasenter i @bygget på Vollebæk i Oslo. Datasenteret har høy sikkerhet og tilbyr en oppetidsgaranti på 99,999%.

Alle bedriftens backup data blir lagret med 256bit AES krypteringsnøkkel som standard (448bit på forespørsel). Dataene er kun tilgjengelig for deg og din bedrift. Nettsoft kan ikke lese dine data uten din egen krypteringsnøkkel (avansert passord).

Veiledende priser på Nettsoft Online Backup

NettsoftOnlineBackup

 

 

 

 

 

Etablering og tilpasning av backup programvare tilkommer og er avhengig av antall maskiner, og hva det skal tas backup av. Vi anbefaler alltid at det ryddes opp i gamle data før backup etableres.

Last ned Excel dokument for beregning av backup kostnader

Nettsoft Online Backup kan leveres separat eller som en del av vår SmartDrift avtale, som kan inkluderer overvåkning, support og fjernstyring samt automatiske oppdateringer av maskinparken.

Les mer om vår SmartDrift avtale her: http://www.nettsoft.no/driftsavtale/