Simcom IP-telefoni

Simcom IP-telefoni

 

Simcom UCP er en norskutviklet og skybasert kommunikasjonsplattform som gir bedrifter den beste IP-telefoni- og mobil bedriftløsning i markedet. Dette fordi den ikke er operatøravhengig og kan tilby flere funksjoner.

Tross innføring av operatøravhengige mobile bedriftsnettsløsninger ser stadig flere bedrifter seg om etter uavhengige løsninger med større fleksibilitet og funksjonalitet. Nettsoft Simcom UCP er en av disse løsningene.

Vi produserer Simcom i eget datasenter, som gjør det mulig å få levert komplette telefontjenester over internettforbindelsen til bedrifter i alle størrelser.

Simcom kan benyttes uavhengig av mobiloperatører og abonnementer, og det kan velges flere fastnett teleoperatører etter behov.

Vi er i dag fullintegrert med Telenor (NC/IPT-partner), TDC Business, og Phonect. Dette betyr at bedriften kan velge teleoperatør, eller benytte en kombinasjon for å oppnå beste pris og funksjonalitet.

  • Dersom bedriften benytter Telenor Mobilt Bedriftsnett kan vår Telenor tilkobling fullintegreres i MBN, slik at samtaletrafikk og telefonnummer kan inngå i mobilen. 
  • Vår TDC tilkobling gir deg inkludert samtaletrafikk til fastnett og mobil i Norge
  • Ønsker du en kombinasjon med utenlandske telefonnummer kan vi levere dette med vår tilkobling til Phonect. 

Simcom er meget funksjonsrik og kan leveres på flere måter, fra enkle IP-telefon behov, til et mobil bedriftsnett-alternativ, med mulighet for bruk av ulike mobiloperatører, og til avansert anropsstyring, automatisk eller betjent sentralbord, kontaktsenter, taleopptak mv.

Med Nettsoft Simcom UCP kan bedriften velge ulike mobil- og teleoperatører uten å endre på utstyr eller løsning. Ansatte kan ringe og besvare samtaler på sin mobil, IP-apparat, Skype, eller Skype for Business. Eller en kombinasjon av alle. 

 

Ytterligere informasjon (Dropbox dokumenter):

 

Ta kontakt så kan vi snakke om din bedrifts kommunikasjonsløsning.

Velg tele-/mobil operatør

Med vår UCP løsning kan du benytte den operatøren du ønsker, eller blande med flere. 

 

 

telenorpartnerMed Telenor kan vi levere telefoni over flerbruker-IPT med fastnett telefonnummer, eller i kombinasjon og integrasjon med Mobilt Bedriftsnett. Du kan med andre ord benytte  mobilnummer og/eller fastnett direktenummer, og vi kan benytte hele nummerserier eller etablere nye. I tillegg integreres MBN status for mobiler. Les mer om Flerbruker IPT. 

 

TDClogotransparent TDC er en av Skandinavias største leverandører av Internett-linjer og avanserte telekom-løsninger, og med eget fibernett i hele Skandinavia. TDC produserer telefoni og mobiltelefoni (Telenor dekning) på egen plattform. Tjenestene fra TDC leveres over TDC Business trunk og mobil status integrasjon med Mobil Flex. Les mer om TDC

 

phonectlogoMed Phonect kan vi levere IP-telefoni med rimelige trafikkpriser til utlandet, inkludert muligheter for utenlandske nummer. Les mer om Phonect.

 

Ta kontakt for informasjon om priser.