Telefoni i Microsoft Teams

Telefoni i Microsoft Teams


Microsoft Teams er Office365s chat- og gruppebaserte samhandlingsklient som har overtatt for Skype for Business.

Nettsoft Teams Connector (NTC) en Nettsoft produsert skytjeneste som muliggjør offentlig telefoni i Microsoft Teams, uten at bedriften trenger å investere i lokal infrastruktur eller linjeleie. Løsningen leveres til forutsigbar månedspris per bruker, og kan kobles mot alle Office365 løsninger, uavhengig av bedriftens leverandør og administrator.

Løsningen er fullintegrert mot mobilt bedriftsnett, slik at du kan velge å ringe med ditt mobilnummer (one-number) og/eller ditt fastnett kontornummer i Teams. NTC vil dermed både kunne fungere som en utvidelse av av et mobilt bedriftsnett, eller erstatte en tradisjonell hussentral-løsning.

Du kan ringe og besvare telefonsamtaler på hvilken som helst enhet, fra hvor som helst via Teams appene til Microsoft Office365.

Med telefoni i Teams vil du både oppnå enklere og tryggere håndtering av telefonsamtaler, og enda bedre funksjoner for å holde både telefonkonferanser og videomøter.


I vår NTC løsning kan bedrifter velge eller kombinere telefoni fra flere teleoperatører, og vi kan med våre samarbeidspartnere levere telefoni og lokale telefonnummer i 60 land.

NTC kombineres med ulike løsninger for anropsstyring, sentralbord og kontaktsenter, noe som gjør at NTC og Teams nær sagt kan tilfredsstille alle krav til effektiv bedriftskommunikasjon.

Ta kontakt for informasjon og tilbud

 


*=Opplyst pris inkluderer NTC abonnement med telefonnr og telefoni (talekanal). Samtalekostnader kan være inkludert avhengig av avtale med teleoperatør. 


Forutsetninger for å kunne ta i bruk telefoni i Microsoft Teams:

  • Office 365 (uavhengig av leverandør)
    • Lisensplan E eller tilsvarende for skole/offentlig
    • Phone System lisens (inkludert i E5)
    • Opsjon: Audio Conferencing lisens for brukere som skal kunne etablere telefonkonferanser
    • Anropsstyring i Office365 er inkludert