Ringe i Microsoft Teams

Ringe i Microsoft Teams


Nettsoft Teams Connector (NTC)

NTC er en Nettsoft produsert norsk skytjeneste som integrerer Telenor godkjent telefoni til Microsoft Teams i Office365 (Direct Routing). Med NTC får bedriften levert telefoni i Teams som en tjeneste til forutsigbar månedspris, med unike og viktige tilleggstjenester, og ekstremt god service selvfølgelig.

Microsoft Teams er en fremtidsrettet chat- og gruppebasert samarbeidsplattform som skal erstatte Skype for Business Online. Les mer om Teams herNettsoft produserer telefoni, mobile integrasjoner og programvare til Microsoft Teams og Skype for Business for å komplettere funksjonaliteten.


Fra 1.oktober 2018 er Skype for Business en valgfri tjeneste i Office365. For kunder som benytter lokal eller hybrid løsning for telefoni (PSTN) vil det ikke skje noen umiddelbare endringer. Kunder uten telefoni i Skype for Business Online vil fra 29.november bli flyttet over til Teams automatisk. Les mer. 

Med telefoni i Teams kan du valgfritt besvare og ringe med ditt mobilnummer (one-number) eller fastnettnummer fra hvilken som helst enhet, fra hvor som helst via Teams appene til Microsoft Office365. Din mobil og alle Telenor Mobilt Bedriftsnett tjenester vil fungere som vanlig, men med Teams oppnår du både økt trygghet og en enklere og mer effektiv måte å kommunisere på. Les mer om hvorfor telefoni i SfB/Teams.

Forutsetninger for Telenor MBN telefoni i Microsoft Teams:

  • Office 365
    • Lisensplan E (eller tilsvarende for skole/offentlig)
    • Phone System lisens (Eller E5) for brukere som skal ha tlf.
    • Konferanse lisens for brukere som skal kunne etablere (innringer)konferanser Alle brukere kan delta i konferanser, også eksterne med gratis Teams klient/web
  • Telenor MBN avtale med fastnett nummerserie, aktive MBN mobil eller fastnett brukere
  • Velg mellom Telenor MBN sentralbord og anropsstyring, og/eller benytt inkluderte anropstjenester med tildelte servicenummer i Office365

NTC består av en infrastruktur som sørger for å koble våre eksisterende Telenor IPT-partner forbindelser direkte til Office365, for bruk i Teams. Løsningen er fullt integrert med Telenor MBN, slik at administrasjon brukere, abonnementer, anropsstyring og sentralbord utføres der.

NTC kan leveres til bedrifter i alle størrelser, og er enkelt priset til kr 49,- per bruker per måned basert på antall brukere med telefonsystem lisens i Office365. Se prisberegningseksempel under.


Vi gjør Teams med telefoni best i Norge!

 

Med 30 års erfaring innen telekom og IT, og over 10 års erfaring som produsent og leverandør av alle typer Skype for Business løsninger har vi mye kunnskap og en rekke spesialløsninger for å gjøre bedriftens kommunikasjonsløsning enda bedre.

Ulike løsninger for sentralbord og multikanal kontaktsenter samt vår egenutviklede programvare SmartCall er noe av det som gjør at våre løsninger skiller seg ut.

NB! Pga midlertidige begrensninger i Microsoft Teams er det er foreløpig ikke mulig og presentere mobilstatus i Teams (eller vise versa), men vi jobber med saken.

I mellomtiden kan du benytte vår SmartCall for MBN programvare i kombinasjon med Teams, slik at du kan se mobilstatus på ansatte, få nummeroppslag fra 1881 slik at du ser navn på ukjente som ringer, og eventuelt kontaktoppslag i SuperOffice og andre CRM systemer.


Priseksempel:
Kostnad for Telenor mobilabonnementer og Mobilt Bedriftsnett samt Office365 lisensplan E tilkommer disse eksemplene. Be om tilbud for å se totalkostnader.

Tjenester

Pris per bruker

Nettsoft Teams Connector (NTC)

49,00

Office 365 Phone System CAL*

64,90

Telenor IPT andel talekanal**

30,00

SUM per bruker per måned

146,40

 

Valgfrie tillegg

Pris per bruker

Telenor MBN trafikk* (for teletrafikk inkl. mobile ringeminutter)

39,-

Valgfri Nettsoft epost og chat support

29,-

Office365 Audio Conferencing* (for innringerkonferanser i Teams)

45,-

Office365 Ringegrupper og anropsstyring, menyvalg, IVR mv.

Inkludert

SmartCall  50% rabatt**

12,50

 

Etablering (arbeid med aktivering og tilpasninger av Teams i Office365)

Bedrift

24 mnd avtaletid

5000,-

12 mnd avtaletid

7500,-

Bistand Telenor MBN / Office365

E.M.T

Totalt fakturabeløp under kr 500,- per måned faktureres halvårlig.

* Pris på Telenor og O365 abonnementer kan variere med rabatter og måten de blir administrert og fakturert på av din leverandør

** Talekanaler er basert på 1:2 booking i bedriften (1 kanal deles på to brukere). Justeres etter behov. Telenor fastnett nummerserier tilkommer med kr 32,- per 10 nummer. Ved bruk av SmartCall tilkommer Telenor APIet "Nettsoft Status Push" med veil pris kr 5,- fra Telenor.

Her kan du se hvordan telefoni fungerer i Microsoft Teams (Eng)

Pek og trykk nederst i høyre hjørne i videoen for full skjermvisning.