Microsoft365/Office


Nettsoft har vært partner med Microsoft i over 20 år, og vi innehar sertifisert fagkompetanse på levering av det meste av Microsoft sine produkter og løsninger innen nettverk og kommunikasjon. 

 

Microsoft365 (Office365)

MS365/Office er markedsledende standard for levering e-post, programvare og kommunikasjonstjenester til bedrifter. Tjenestene leveres som abonnementer.

Vi leverer rådgivning, konsulenttjenester og fakturatjenester (CSP) til vanlige bedrifter, offentlige virksomheter (GOV) og skoler (AEP).

Som Microsoft CSP (Cloud Service Provider) kan vi administrere og fakturere bedriftens Microsoft abonnenter, slik at bedriften kan motta faktura fra Nettsoft, og oppnå enklere regnskap/bilagshåndtering.

Nettsoft leverer de nye NCE-abonnementene fra Microsoft (New Commerce Experience). Det betyr at vi kan levere en miks av abonnementer, som kan bidra til mer fleksibilitet og belønnet prising av abonnementene.

  • Månedlig
  • Årlig binding og forhåndsbetalt (rimeligst)
  • Abonnementsplanene kan kombineres blant ansatte

Unik kompetanse på telefoni i Teams (PSTN/tale i Teams)

Vi har de siste 15 årene produsert uavhengig bedriftsnett telefoni i Microsoft for Telenor, Telia (TDC) og Unifon (Phonect). Dette gjør at vi har spesiell god kompetanse på dette område, og kan bistå bedrifter som ønsker råd og bistand, uavhengig av operatør.
 

Be om informasjon eller tilbud via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaetinfo@nettsoft.no eller ring 22881919


Microsoft sertifiseringer:
Microsoft Certified Partner nr.: 1064462  (Silver/CSP-Cloud Service Provider)
Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840
Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302