Om Nettsoft

Nettsoft er en Microsoft sertifisert IKT-leverandør som leverer både enkle og avanserte kommunikasjonsløsninger til bedrifter.

Vi tilbyr det meste innen datautstyr og programvare, skytjenester, server-/nettverk infrastruktur, profesjonelle trådløse nettverk samt drift- og sikkerhetssystemer knyttet til alt sammen.

Vi leverer også telekommunikasjon og mobile bedriftsnett løsninger, og vi har operatøravtaler med de fremste teleleverandørene i markedet.

Nettsoft er en anerkjent leverandør av samhandlingsplattformen Skype for Business, med fastnett telefoni og mobil integrasjon, som vi også leverer og produserer for andre profilerte telekom-forhandlere innenfor Telenor og TDC.

 

Nettsoft er en av få Telenor sertifiserte API-partnere i Norge som utvikler programvare og leverer skytjenester for samhandling mellom Mobilt Bedriftsnett, Microsoft Exchange og Skype for Business.

 

Vi leverer IKT-løsninger for kundeplasserte installasjoner, skytjenester fra Microsoft Office 365, og fra eget datasenter, eller kombinasjoner av disse for en enhetlig og best tilgjengelig kommunikasjonsplattform.

 

Vi vil forenkle din bedrifts hverdag ved å levere optimale løsninger og fagmessig utført arbeid, og god service selvfølgelig.

 

Velger du Nettsoft som din IKT-leverandør får du ett kontaktpunkt for alt som har med datautstyr og kommunikasjon å gjøre.

 

 

Besøks- og postadresse
Nettsoft AS
Strømsveien 258
0668 OSLO
Generelle henvendelser
Telefon: +47 22 88 19 19
E-post: nettsoft@nettsoft.no
Vårt kontaktskjema
Annet
Foretaksnr.: NO 959 102 384 MVA
Bank: 1607 42 93089
 
Microsoft sertifiseringer
Microsoft Certified Partner nr.: 1064462  (Silver/CSP-Cloud Service Provider)
Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840
Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302

Mer om oss

IKT-løsninger

Nettsoft leverer det meste av utstyr, programvare og tjenester en bedrift trenger for trygg og effektiv databehandling. Høy oppetid og optimal tilgjengelighet er vår motto.

Kommunikasjonsløsninger

Nettsoft utvikler og leverer moderne, fremtidsrettede og skybaserte kommunikasjonløsninger fra eget datasenter og Office 365. Vi leverer dermed alt innenfor elektronisk kommunikasjon, herunder telefoniløsninger og samhandlings-løsninger.

Våre private skytjenester er satt opp i et HA miljø og er lokalisert i et av Norges sikreste datasenter på Vollebæk i Oslo (@-senteret), med 99,9% oppetidsgarantier.

Vi tilbyr våre kunder tilgang til flere fastnett teleoperatører herunder Telenor IPT (Fler-IPT), Telia/Phonero, Phonect, Kvantel, og vi kan levere lokale telefonnummer og lave samtaletakster i over 60 land.


Systemutvikling

Nettsoft utvikler applikasjoner som sørger for bedre samhandling mellom IT-systemer og tele/mobil-systemer.

Som Telenor sertifisert API integreringspartner har vi utviklet ulike løsninger som knytter Telenor Mobilt Bedriftsnett sammen med bedriftens IT-systemer og telefonisystemer. Vi har også utviklet automatisk nummeroppslag med Opplysningen 1881 for Microsoft Lync.

Forhandlere

Våre kommunikasjonsløsninger tilbys gjennom egen salgskanal, og via et landsdekkende nettverk av løsningsorienterte IT-, telekom og mobilforhandlere.