Om Nettsoft


Nettsoft er en servicefokusert og løsningsorientert IKT-produsent og leverandør med et stort utvalg av utstyr og tjenester til private- og offentlige bedrifter.

Med 30 års erfaring og sertifiserte fagkunnskaper innen IT og telekom, er et av våre spesialfelt å levere integrerte telefoni- og samhandlingsløsninger, herunder mobilt bedriftsnett, IP-telefoni løsninger og Microsoft telefoni. Vår styrke er at vi kan levere en kombinasjon av løsningene til bedrifter med utvidede behov.

Nettsoft er ikke en vanlig IKT-forhandler, men også produsent og hosting-leverandør av løsninger innen mobile integrasjoner, IP-telefoni, Microsoft Teams og Skype for Business med telefoni, tjenester som leveres fra vårt datasenter i Oslo. Vi har produsert Microsoft telefoni og integrasjoner til de største teleoperatørene i Norge i 10 år, som har valgt våre løsninger fordi vi kan tilby flere løsninger og funksjonalitet.

Nettsoft er en av få leverandører i Norge innehar Telenor godkjenning for utvikling av ulike integrasjoner med Telenor Mobilt Bedriftsnett (API-Partner). Vi produserer blant annet løsninger for click-to-call, mobil precense (mobilstatus) og kalenderintegrasjoner med Exchange og Google. Som både Telenor partner - og forhandler besitter vi derfor unike kunnskaper om Mobilt Bedriftsnett, som vil bidra at din bedrift vil få tilgang til den beste kompetanse og de mest optimale løsningene i forhold til bedriftens behov.

Vi utvikler også programvare for integrasjon mellom mobil/telefoni og ulike datasystemer.
Vår SmartCall-programvare gjør at du kan klikke og ringe fra telefonnummer i hvilket som helst program på din PC, du får nummeroppslag fra Opplysningen 1881, og mulighet for automatisk kontaktopplag i mange kunde- /fagsystemer herunder SuperOffice, Microsoft Dynamics og Lime CRM samt alle systemer som støtter Web URL oppslag.

SmartCall er laget for å verdiøke og effektivisere bedriftens investering i kommunikasjon- og kundeløsninger.

Gjennom å levere gode løsninger i 30 år, opptre ærlig og tilby en høy servicegrad har vi siden oppstart i 1990 opparbeidet oss en lojal kundemasse utelukkende basert på rykte. Vi har til hensikt å fortsette slik, og derved oppnå en sunn vekst i Nettsoft.

 

Microsoft sertifiseringer:

Microsoft Certified Partner nr.: 1064462 (Silver/CSP-Cloud Service Provider)

Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840

Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302

 

Telenor API-partner og forhandler

SuperOffice API Partner

Besøks- og postadresse
Nettsoft AS
Strømsveien 258
0668 OSLO
Generelle henvendelser
Telefon: +47 22 88 19 19
E-post: nettsoft@nettsoft.no
Vårt kontaktskjema
Annet
Foretaksnr.: NO 959 102 384 MVA
Bank: 1607 42 93089
 
Microsoft sertifiseringer
Microsoft Certified Partner nr.: 1064462  (Silver/CSP-Cloud Service Provider)
Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840
Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302

Mer om oss

IKT-løsninger

Nettsoft leverer det meste av utstyr, programvare og tjenester en bedrift trenger for trygg og effektiv databehandling. Høy oppetid og optimal tilgjengelighet er vår motto.

Kommunikasjonsløsninger

Nettsoft utvikler og leverer moderne, fremtidsrettede og skybaserte kommunikasjonløsninger fra eget datasenter og Office 365. Vi leverer dermed alt innenfor elektronisk kommunikasjon, herunder telefoniløsninger og samhandlings-løsninger.

Våre private skytjenester er satt opp i et HA miljø og er lokalisert i et av Norges sikreste datasenter på Vollebæk i Oslo (@-senteret), med 99,9% oppetidsgarantier.

Vi tilbyr våre kunder tilgang til flere fastnett teleoperatører herunder Telenor IPT (Fler-IPT), Telia/Phonero, Phonect, Kvantel, og vi kan levere lokale telefonnummer og lave samtaletakster i over 60 land.


Systemutvikling

Nettsoft utvikler applikasjoner som sørger for bedre samhandling mellom IT-systemer og tele/mobil-systemer.

Som Telenor sertifisert API integreringspartner har vi utviklet ulike løsninger som knytter Telenor Mobilt Bedriftsnett sammen med bedriftens IT-systemer og telefonisystemer. Vi har også utviklet automatisk nummeroppslag med Opplysningen 1881 for Microsoft Lync.

Forhandlere

Våre kommunikasjonsløsninger tilbys gjennom egen salgskanal, og via et landsdekkende nettverk av løsningsorienterte IT-, telekom og mobilforhandlere.