Opplysningen 1881

Opplysningen 1881


Opplysningen 1881 er Norges ubestridte beste tjeneste for eksterne katalogoppslag, og er derfor en naturlig del av vår SmartCall programvare som integrerer din telefon med dine dataprogrammer.

Med SmartCall og 1881 vil du få presentert informasjon om ukjente som ringer deg i et lite oppslagsvindu på din PC-skjerm, slik at du er bedre forberedt for samtalen, eller å kunne prioritere hvem du vil snakke med.

Illustrasjon SmartCall oppslagsvindu på din PC-skjerm. Her vist Når SmartCall og 1881 er integrasjon med SuperOffice. SmartCall støtter også andre CRM-systemer.

 

 

 

Spar tid i kundebehandlingen

 

SmartCall med 1881 funksjon kan også integreres med forskjellige kundebehandlingssystemer (CRM-systemer), blant annet SuperOffice CRM, Microsoft Dynamics CRM og Lime CRM, og en rekke andre systemer.

Når SmartCall med 1881 er integrert i kundebehandlingsystemet får du tilgang til en rekke tidsbesparende funksjoner, blant annet oppslag på kontaktkort, ordreregistrering og saksbehandling, samt mulig for Katalogsøk hvor du kan opprette kontaktinformasjon fra 1881 direkte i kundebehandlingssystemet. Dette gjør at du sparer tid på registreringsarbeid, og oppnår høyere kvalitet på registrerte kundedata.


Flere 1881 tjenester i SmartCall

1881 tjenesten i SmartCall inkluderer også:

  • Navn og adresse på innringer
  • Varsel om markedsføring/telefonsalg
  • Firmainformasjon (dersom firma)
  • Katalogsøk
  • Lagre 1881 informasjon i Outlook eller i kundebehandlingsystem (CRM)

Eksempel på bruk av SmartCall 1881 katalogsøk med oppretting av firma i kundebehandlingsystemet (CRM):