Opplysningen 1881


Opplysningen 1881 er Norges ubestridte beste tjeneste for eksterne katalogoppslag, og er derfor en naturlig del av vår SmartCall programvare som integrerer din telefon med dine dataprogrammer.

Med SmartCall og 1881 vil du få presentert informasjon om ukjente som ringer deg i et lite oppslagsvindu på din PC-skjerm, slik at du er bedre forberedt for samtalen, eller å kunne prioritere hvem du vil snakke med.

Spar tid i kundebehandlingen

SmartCall med 1881 funksjon kan også integreres med forskjellige kundebehandlingssystemer (CRM-systemer), blant annet SuperOffice CRM, Microsoft Dynamics CRM, Lime CRM, Salesforce og en rekke andre kundesystemer.

Når SmartCall med 1881 er integrert i kundebehandlingsystemet får du tilgang til en rekke tidsbesparende funksjoner, blant annet oppslag på kontaktkort, ordreregistrering og saksbehandling, samt mulig for Katalogsøk hvor du kan opprette kontaktinformasjon fra 1881 direkte i kundebehandlingssystemet. Dette gjør at du sparer tid på registreringsarbeid, og oppnår høyere kvalitet på registrerte kundedata.

Du kan prøve SmartCall kostnadsfritt i inntil 60 dager før du bestemmer deg.

Trykk BE OM TILBUD til venstre, så sender vi deg tilbud på SmartCall. Har du andre spørsmål kan du trykke CHAT nederst til høyre, sende e-post til info@nettsoft.no eller ringe 22881919

SmartCall pop-up/oppslagsvindu

Illustrasjon under viser SmartCall oppslagsvindu på din PC-skjerm. Her vist Når SmartCall og 1881 er levert med WEB URL oppslag.

Flere 1881 funksjoner i SmartCall

Opplysningen 1881 i SmartCall inkluderer:

  • Navn og adresse på innringer
  • Varsel om markedsføring/telefonsalg
  • Firmainformasjon (dersom firma)
  • Reklamefritt Katalogsøk på personer og firma med link til Regnskapstall og Brreg.
  • Lagre 1881 informasjon i Outlook eller i støttede kundesystemer

Eksempel på bruk av 1881 katalogsøk med oppretting av firma i kundesystemet: