Opplysningen 1881

Opplysningen 1881


Opplysningen 1881 er Norges ubestridte beste tjeneste for eksterne katalogoppslag, og er derfor en naturlig del av vår SmartCall programvare som integrerer din telefon med dine dataprogrammer.

Med SmartCall og 1881 vil du få presentert navnet på de som ringer deg i et lite oppslagsvindu på din PC-skjerm, slik at du er bedre forberedt for samtalen, eller å kunne prioritere hvem som ringer.

Illustrasjon og forklaring av SmartCall oppslagsvindu på din PC-skjerm

Spar tid på kunderegistrering

SmartCall og 1881 kan også integreres med forskjellige kundebehandlingssystemer (CRM-systemer), blant annet SuperOffice CRM, Microsoft Dynamics CRM og Lime CRM, og en rekke andre systemer.

Når SmartCall med 1881 er integrert i kundebehandlingsystemet får du tilgang til en rekke tidsbesparende funksjoner, blant annet mulig for Katalogsøk og å opprette kontaktinformasjon fra 1881 direkte i kundebehandlingssystemet. Dette gjør at du sparer tid på registreringsarbeid, og oppnår høyere kvalitet på registrerte kundedata.


SmartCall 1881+ tjeneste

Når noen ringer deg vil du få presentert navnet fra 1881 i SmartCall oppslagsvindu på din PC-skjerm. Dette er inkludert uten ekstrakostnad i alle utgaver av SmartCall.

Om du ønsker å se adresse eller andre data på innringer, eller integrasjon med ditt kundebehandlingsystem trenger du en 1881+ (pluss) tilleggstjeneste i SmartCall.

Tjenesten koster kr 10,-/per måned per SmartCall bruker

En 1881+ tjeneste i SmartCall inkluderer:

  • Varsel om markedsføring/telefonsalg
  • Adresseinformasjon på innringer
  • Firmainformasjon (dersom firma)
  • Katalogsøk
  • Lagre 1881 informasjon i Outlook eller i kundebehandlingsystem (CRM)

Eksempel på bruk av SmartCall 1881 katalogsøk med oppretting av firma i kundebehandlingsystemet (CRM):