Opplysningen 1881


SmartCall er en programvare som integrerer din telefon med Opplysningen 1881 og ditt kundesystem, slik at du kan jobbe enklere og spare tid i kundebehandlingen.

 

 • Raskere kundebehandling med automatisk kundeoppslag
  Når kunder ringer vil SmartCall oppslagsvindu (toast) vise hvilken kunde som ringer, og kan automatisk åpne tilhørende informasjon i ditt kundesystem, slik at du slipper å bruke tid på å søke, og kunden slipper å vente.
 • Spar tid ved å la SmartCall starte telefonsamtaler (click-to-call)
  Når du vil ringe kunder og forbindelser kan du trykke eller merke telefonnummer for å starte samtaler med din vanlige telefon¹. 
 • Prioriter samtaler med nummeroppslag fra Opplysningen 1881
  Med reklamefritt nummeroppslag fra 1881 vil du kunne se navnet på ukjente og potensielt nye kunder som ringer, slik at du kan prioritere dine samtaler. 

SmartCall er ikke en egen telefonløsning, men en klientprogramvare som sørger for å integrere mobiler, IP-telefoner og Teams telefoner i mobile bedriftsnett fra flere operatører med ulike kundesystemer ved bruk av godkjente API-integrasjoner. 

¹ Les tekniske forutsetninger


Opplysningen 1881 er Norges ubestridte beste tjeneste for eksterne katalogoppslag, og er derfor en naturlig del av vår SmartCall programvare som integrerer din telefon med dine dataprogrammer.

Med SmartCall og 1881 vil du få presentert informasjon om ukjente som ringer deg i et lite oppslagsvindu på din PC-skjerm, slik at du er bedre forberedt for samtalen, eller å kunne prioritere hvem du vil snakke med.

Spar tid i kundebehandlingen

SmartCall med 1881 funksjon kan også integreres med forskjellige kundebehandlingssystemer (CRM-systemer), blant annet SuperOffice CRM, Microsoft Dynamics CRM, Lime CRM, Salesforce og en rekke andre kundesystemer.

Når SmartCall med 1881 er integrert i kundebehandlingssystemet får du tilgang til en rekke tidsbesparende funksjoner, blant annet oppslag på kontaktkort, ordreregistrering og saksbehandling, samt mulig for Katalogsøk hvor du kan opprette kontaktinformasjon fra 1881 direkte i kundebehandlingssystemet. Dette gjør at du sparer tid på registreringsarbeid, og oppnår høyere kvalitet på registrerte kundedata.

Les om grunnfunksjonene i SmartCall

SmartCall pop-up/oppslagsvindu

Illustrasjon under viser SmartCall oppslagsvindu på din PC-skjerm. Her vist Når SmartCall og 1881 er levert med WEB URL oppslag.

Flere 1881 funksjoner i SmartCall

Opplysningen 1881 i SmartCall inkluderer:

 • Navn og adresse på innringer
 • Varsel om markedsføring/telefonsalg
 • Firmainformasjon (dersom firma)
 • Reklamefritt Katalogsøk på personer og firma med link til Regnskapstall og Brreg.
 • Lagre 1881 informasjon i Outlook eller i støttede kundesystemer

Eksempel på bruk av 1881 katalogsøk med oppretting av firma i kundesystemet: