Phonero Tale i Teams


Phonero telefoni i Teams

Ved å koble Phonero «Tale i Teams» tjeneste til Teams kan ansatte utføre vanlige telefonsamtaler til det offentlige telefonnettet fra Teams på PC/MAC, nettbrett og mobiler fra hvor som helst via Internett. Teams med telefoni kan forenkle og utvide funksjonaliteten i Phonero bedriftsnett, eller erstatte funksjonaliteten i en tradisjonell hussentral.

Med telefoni i Teams er det lettere å behandle telefonsamtaler og telefonmøter, og samtidig unngå problemer med mobil dekning, feil eller tap av mobil, og eventuelle problemer i mobilnettet. Du velger selv om du skal vil ringe med ditt mobilnummer, eller et fastnett telefonnummer.

Tilpasning av brukere, telefonnummer og anropsstyring utføres i Phonero Bedriftsnett, eller i kombinasjon med Teams anropsstyring.

Bistand fra Nettsoft

Nettsoft kan bistå med nødvendig oppsett av Tale i Teams og alt som står i forbindelse med funksjonalitet og utstyr, herunder møteromsløsninger.

Vi er en av få uavhengige IKT-leverandører i det norske markedet som er spesialister i Microsoft telefoni. Vi har over 30 års erfaring og fagkunnskaper innen IT, telekom/mobil samt utvikling av ulike integrasjonsverktøy for å gjøre arbeidsdagen enklere for de som benytter PC og telefon som arbeidsverktøy.

Viktig om Microsoft 365 lisenser

For å kunne benytte Phonero «Tale i Teams» må bedriften ha tilleggslisenser for telefoni i Teams på aktuelle brukere i MS365. Ta kontakt for avklaring. Nettsoft kan bistå med administrasjon og bestilling av lisenser til bedrifter som ikke har egen godkjent Microsoft CSP partner.

Priser på bistand fra Nettsoft

  • Behovsavklaring og rådgivning* – inkludert via telefon/nettmøte
  • Aktivering av Phonero Tale i Teams inntil 25 brukere kr 4350,-
  • Aktivering av Phonero Tale i Teams over 25 brukere kr 1450,- per time
  • Øvrig bistand kr 1450,- per time

*Gjelder innledende informasjon om funksjonalitet og løsningsmuligheter, og ikke funksjonsteknisk bistand eller opplæring av IT-personell.

Ved eventuelt møte på kundelokasjon tilkommer reise, reise og diett etter statens satser. Priser er oppgitt eks.mva.

Ta kontakt via Direktemelding nederst til høyre i vinduet, eller benytt dette kontaktskjemaet,  info@nettsoft.no eller ring 22881919