Phonero Tale i Teams


Microsoft Teams er et samarbeidsverktøy som er inkludert i Microsoft 365 (Office365), og som gjør det enkelere å samarbeide digitalt, inkludert å holde tale- og videomøter med kollegaer og forbindelser. Men Teams kan også benyttes som telefonløsning integrert i Phonero bedriftsnett sammen med din mobil eller kontortelefon.

Phonero telefoni i Teams

Ved å koble Phonero «Tale i Teams» tjeneste til Teams kan du også utføre vanlige telefonsamtaler i Teams på din PC/MAC, nettbrett og mobiler fra hvor som helst via Internett. Teams med telefoni kan forenkle og utvide funksjonaliteten i Phonero bedriftsnett, eller erstatte en tradisjonell hussentral.

Med telefoni i Teams er det lettere å behandle telefonsamtaler og telefonmøter, og samtidig unngå problemer med mobil dekning, feil eller tap av mobil, og eventuelle problemer i mobilnettet.

All tilpasning av brukere, telefonnummer og anropsstyring utføres i Bedriftsnettet.

Bistand fra Nettsoft

Nettsoft kan bistå med nødvendig oppsett, og alt som står i forbindelse.

Vi er en av få uavhengige IKT-leverandører i det norske markedet som er spesialister i Microsoft telefoni. Vi har 30 års erfaring og fagkunnskaper innen IT, telekom/mobil, og utvikling av ulike integrasjonsverktøy for å gjøre arbeidsdagen enklere for de som benytter PC og telefon som arbeidsverktøy.

Registrer deg i skjemaet under, så tar vi kontakt for å råd og bistand til å aktivere Phonero telefoni i Teams, og andre ting hvis dere trenger.

Priser

 

 

 

 

Microsoft 365 lisenser

 

For å aktivere Phonero «Tale i Teams» må bedriften ha en Microsoft 365 avtale og det må bestille følgende tilleggslisenser til de brukere som skal kunne ringe med Teams:

  • Dersom bedriften benytter MS365 Business må det bestilles en lisens som heter «Microsoft 365 Business Voice». Denne lisensen inneholder funksjoner for både telefoni i Teams og telefonkonferanser. Det er ikke mulig å benytte andre telefonlisenser til Business planer.
  • Dersom bedriften benytter MS365 Enterprise E1/E3 kan du bestille «Phone System» og/eller «Audio Conference» (telefonkonferanser), eventuelt Business Voice (kombinasjon av telefon- og telefonkonferanse i samme lisens)
  • Enterprise Plan 5 (E5) inneholder lisens for telefoni og telefonkonferanser.

 

NB! Business Voice lisensen kan kun bestilles av en Microsoft sertifisert CSP partner (eventuelt Nettsoft). Det er ikke mulig å bestille denne selv dersom du selv administrerer og betaler MS365 abonnementer med kredittkort.

 

Nettsoft kan bistå med administrasjon og bestilling av lisenser til bedrifter som ikke har egen godkjent partner.