Phonero Tale i Teams


Phonero telefoni i Teams

Ved å koble Phonero «Tale i Teams» tjeneste til Teams kan ansatte utføre vanlige telefonsamtaler i Teams på din PC/MAC, nettbrett og mobiler fra hvor som helst via Internett. Teams med telefoni kan forenkle og utvide funksjonaliteten i Phonero bedriftsnett, eller erstatte en tradisjonell hussentral.

Med telefoni i Teams er det lettere å behandle telefonsamtaler og telefonmøter, og samtidig unngå problemer med mobil dekning, feil eller tap av mobil, og eventuelle problemer i mobilnettet. Du velger selv om du skal vil ringe med ditt mobilnummer, eller et fastnett telefonnummer.

All tilpasning av brukere, telefonnummer og anropsstyring utføres i Phonero Bedriftsnett.

Bistand fra Nettsoft

Nettsoft kan bistå med nødvendig oppsett av Tale i Teams, og alt som står i forbindelse.

Vi er en av få uavhengige IKT-leverandører i det norske markedet som er spesialister i Microsoft telefoni. Vi har over 30 års erfaring og fagkunnskaper innen IT, telekom/mobil samt utvikling av ulike integrasjonsverktøy for å gjøre arbeidsdagen enklere for de som benytter PC og telefon som arbeidsverktøy.

Registrer deg i skjemaet under, så tar vi kontakt for å råd og bistand til å aktivere Phonero telefoni i Teams, og andre ting hvis dere trenger.

Viktig om Microsoft 365 lisenser

For å kunne benytte Phonero «Tale i Teams» må bedriften ha tilleggslisenser for telefoni i Teams på aktuelle brukere i MS365. Ta kontakt for avklaring. Nettsoft kan bistå med administrasjon og bestilling av lisenser til bedrifter som ikke har egen godkjent Microsoft CSP partner.

Priser på tjenester fra Nettsoft