Phonero Bedriftsnett add-ons

Phonero Bedriftsnett add-ons


Nettsoft er en Microsoft sertifisert- og Phonero godkjent integrasjonspartner som utvikler og leverer løsninger for å øke verdien av deres investering i Phonero Bedriftsnett, som vil forbedre og forenkle ansattes arbeidsdag.

Løsninger til Phonero Bedriftsnett


  • Microsoft Teams Status (TMPC)
    Overfører opptatt status fra Teams til bedriftsnettet, slik at ansatte blir mindre forstyrret med telefonsamtaler når de er opptatt i Teams, og sentralbordet (dersom benyttet) kan se når de er opptatt i møter og Teams samtaler.


  • SmartCall CRM-integrasjon
    SmartCall er en programvare som integrerer telefoner i bedriftsnettet med eget kunde/fagsystem (API). Sørger for Click to Call og kontaktoppslag i eget ERP/CRM-system, og nummeroppslag fra Opplysningen 1881 på PC-skjermen mv.

  • Generell IKT bistand
    Dersom bedriften ikke har egen IKT-ansvarlig eller leverandør, kan Nettsoft tilby det meste av utstyr og tjenester for en trygg og effektiv digital arbeidsdag.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre løsninger er du velkommen til å kontakte oss på chat,  salg@nettsoft.no eller på telefon +47 22 88 19 19. Eller bruk kontaktskjemaet til høyre.