Phonero Bedriftsnett add-ons

Phonero Bedriftsnett add-ons


Nettsoft er en Microsoft sertifisert, og Phonero godkjent integrasjonspartner som utvikler og leverer tilleggsfunksjoner og løsninger som verdiøker Phonero Bedriftsnett.


 • Bistand til aktivering av Phonero Tale i Teams i Microsoft 365
  Vi er spesialister i Microsoft telefoni, og tilbyr bistand til Phonero kunder som ønsker å aktivere og tilpasse telefoni i Microsoft Teams. Vi installerer også møteromsutstyr og alt som står i forbindelse. Som Microsoft partner kan vi også bestille nødvendige lisenser for telefoni i Teams.  

 • SmartCall TLF/CRM-integrasjon
  SmartCall er en programvare som integrerer alle telefoner i bedriftsnettet med bedriftens eget CRM/kundesystem. Med SmartCall kan du starte mobil/telefonsamtaler ved å klikke på telefonnummer i alle dataprogrammer, og du kan få kontaktopplag i eget CRM/kundesystemer når kunder ringer, og nummeroppslag fra Opplysningen 1881 når ukjente ringer. 

 • Generell IKT bistand
  Dersom bedriften ikke har egen IKT-ansvarlig eller leverandør, kan Nettsoft tilby det meste av utstyr og tjenester for en trygg og effektiv digital arbeidsdag.

 • API-utvikling / skreddersøm
  Nettsoft tilbyr spesialltilpasninger av integrasjoner ved bruk av Phonero Bedriftsnett API.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre løsninger er du velkommen til å kontakte oss på chat eller kontaktskjemaet på denne siden, sende e-post til info@nettsoft.no eller ringe oss på 22 88 19 19.