Phonero Bedriftsnett add-ons

Phonero Bedriftsnett add-ons


Nettsoft er en Microsoft sertifisert, og Phonero godkjent integrasjonspartner som utvikler og leverer tilleggsfunksjoner og løsninger som verdiøker Phonero Bedriftsnett.

Løsninger til Phonero Bedriftsnett


 • Microsoft Teams Status (TMPC)
  TMPC er en to-veis integrasjonstjeneste mellom Microsoft Teams og Phonero bedriftsnett. Tjenesten har to funksjoner, hvor den ene overfører mobilstatus til Teams (mobile presence), og den andre overfører Teams status til Phonero Bedriftsnett. 

 • Bistand til Phonero Tale i Teams i Microsoft 365
  Vi er spesialister i Microsoft telefoni, og tilbyr bistand til Phonero kunder som ønsker å aktivere og tilpasse telefoni i Microsoft Teams. Vi installerer også møteromsutstyr og alt som står i forbindelse. Som Microsoft partner vi administrere og skaffe nødvendige lisenser for telefoni i Teams (Business Voice lisenser).  

 • SmartCall CTI  - Integrasjon med kundesystemer
  SmartCall er en programvare som integrerer telefoner i bedriftsnettet med eget CRM/kundesytem. Med SmartCall kan du starte mobil/telefonsamtaler ved å klikke på telefonnummer i dine dataprogrammer, og du kan få kontaktopplag i eget CRM/kundesystemer når kunder ringer, og nummeroppslag fra Opplysningen 1881 når ukjente ringer. 

 • Generell IKT bistand
  Dersom bedriften ikke har egen IKT-ansvarlig eller leverandør, kan Nettsoft tilby det meste av utstyr og tjenester for en trygg og effektiv digital arbeidsdag.

 • API-utvikling / skredderstrøm
  Nettsoft tilbyr spesialltilpasninger av integrasjoner ved bruk av Phonero Bedriftsnett API.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre løsninger er du velkommen til å kontakte oss på chat eller kontaktskjemaet på denne siden, sende e-post til info@nettsoft.no eller ringe oss på 22 88 19 19.