Skype for Business – med telefoni og mobile integrasjoner

Skype for Business – med telefoni og mobile integrasjoner

 


"Bedrifter som utnytter flere av mulighetene i Skype for Business sparer masse penger, og har flere fornøyde ansatte - i iallefall våre kunder!

Nettsoft har over 30 års erfaring innen IT og telekom, og har siden 2009 spesialisert seg på å produsere og levere komplette Skype for Business-løsninger med telefoni og mobile integrasjoner til både små bedrifter og store virksomheter. 

Kunder velger oss fordi vi har nødvendig faglig ekspertise, og leverer løsninger med større fleksibilitet og mer funksjonalitet - på kundens premisser. Og god service, selvfølgelig...

Flere Skype for Business-løsninger i markedet er produsert av oss, men levert under andre navn gjennom våre partnere og samarbeidende teleoperatører. 

 

Fleksibilitet og funksjonalitet

 

 • Vi leverer Skype for Business-løsninger til både små bedrifter og store virksomheter
 • Velg mellom enkle abonnementstjenester, dedikerte servere eller direkte teleintegrasjon til Microsoft Office365 for bruk i Skype for Business Online (eller Teams)
 • Velge funksjoner tilpasset ansattes behov for å redusere totalkostnaden
 • Velg, bland eller bytt teletjenester mellom Telenor, Kvantel/Telia, TDC og Phonect
 • Integrerer telefoni med mobilt bedriftsnett, eller bruk private mobil-abonnement
 • Alle løsninger er kompatible med Skype Room System - møteromsløsninger
 • Få nyttige ekstrafunksjoner med vår egenutviklede SmartCall for Skype4b
 • Velg mobilbasert eller Skype4b-basert anropsstyring, ringekøer eller sentralbord
 • Velg mobil one-number og/eller benytt eksisterende fastnett nummerserier
 • Få nye lokale/regionale nummerserier, eller spesialnummer
 • Mulighet utenlandske nummer og lavere trafikkkostnad (LCR)

Ekstra gode brukeropplevelser med SmartCall for Skype4b

 

For å øke verdien av investeringen i Skype for Business, og for å tilby ekstra god brukeropplevelse for ansatte, har vi utviklet en egen programvare som kalles SmartCall for Skype4b. SmartCall tilfører ekstrafunksjonalitet som ikke er standard, som bl.a. mobilstatusvisning i Skype4b, automatisk nummeroppslag fra 1881, og mulighet for automatisk kontaktoppslag i eget kunde-/fagsystem mm.


Vi leverer telefoni og mobile integrasjoner som fungerer sammen med

office365logo


 

Les mer om løsninger for små og mellomstore bedrifter (SMB)

For SMB bedrifter (<100 ansatte) som ønsker å benytte Skype for Business har det til nå vært vanlig å tilby vår SmartSkype løsning. For bedrifter som benytter Office365 blir det imidlertid mer vanlig å tilby telefoni i Microsoft Teams. Du kan lese mer om dette her.

SmartSkype tilbys som en enkel abonnementsbasert tjeneste fra vår multibedriftplattform.  

 • Enkel leveransemodell med funksjonsbestemte abonnementer som gir forutsigbare kostnader
 • Fungerer sammen med Office365, men ikke et krav (kun Exchange/Outlook)
 • Valgfritt bruk av eget domenenavn som Skype4b adresse
 • Velg summetone fra Telenor, Kvantel/Telia eller TDC
 • Kan integreres med mobile bedriftsnett, men ingen krav
 • Norsk datalokasjon og terminering
 • Kan leveres med utenlandske telefonnummer
 • Norsk support

SmartSkype produseres på siste versjon av Skype for Business Server 2015 Enterprise Voice, med full personlig Skype støtte samt mulighet for bruk Skype Room System og flere fullintegrerte sentralbord og kontaktsenterløsninger.


 

Løsninger for større bedrifter og virksomheter

For større bedrifter (>100) har vi ulike løsninger for å tilfredsstille de fleste behov innen summetone og avansert samordnet kommunikasjon med Skype4b eller Teams. 

Selv om vi fremdeles tilbyr drift av kundeplasserte løsninger, er tiden forbi da man måtte leie eller ha en lokal server plattform for å få tilgang til telefoni i Skype4b. 

Våre vanligste leveranser i dag: 

 

 

For Office365 kunder: Nettsoft Skyp4b Connector (NCC)

NCC er en skytjeneste som leverer summetone og mobil integrasjon direkte til Office365 for bruk i Skype for Business Online. Med denne løsningen kan ansatte ringe og motta mobil/telefonsamtaler i sin vanlige Skype for Business Online klient. NCC er en løsning som først og fremst er tiltenkt bedrifter med 100+ ansatte, men den kan også kombineres med NTC (se under), slik at bedriften kan ha et miljø med både Skype4b brukere og Teams-brukere med telefoni.

 

For Office365 kunder: Nettsoft Teams Connector (NTC)

NTC er en skytjeneste som leverer summetone direkte til Microsoft Office365, for bruk i Microsoft Teams. Med denne løsningen kan ansatte ringe og motta mobil/telefonsamtaler i sin vanlige Teams klient. NTC er en løsning som passer både små- og store virksomheter, og kan i store virksomheter kombineres med NCC, slik at bedriften kan ha et miljø med både Skype4b brukere og Teams-brukere med summetone.

Microsoft Teams skal på sikt erstatte Skype for Business Online, så ønsker du å tenke langsiktig er det en Teams løsning du skal velge til din bedrift.

 

Dedikert Leid Skype4b (DLS)

Med DLS kan bedriften få tilgang til egen dedikert Skype for Business plattform med alt av operatørtjenester, 3de part sentralbord og kontaktsenterløsninger samt mobile integrasjoner, uten behov for investeringer i eget utstyr, datarom og operatørlinjer.

DLS leveres om en hosted, privat cloud løsning, som kobles til bedriftens eksisterende nettverk infrastruktur og AD, eventuelt i kombinasjon med Office365.

DLS passer for virksomheter som ønsker en egen, komplett og fullintegrert løsning, plassert i norsk datasenter, med tilhørende personvern.

 

Lisensiering

Vi støtter alle former for lisensiering på våre leide og dedikerte løsninger, slik at bedriften kan benytte egne Microsoft lisenser (Enterprise, GOV, Akademic,  mv), lisenser fra Office 365, eller lisensleie fra Nettsoft (SPLA)