Skype for Business


S4blogoHvor velge Skype for Business fra Nettsoft

Nettsoft har i over 10 år spesialisert seg på å produsere komplette Skype for Business-løsninger til både små- og store bedrifter. Kunder velger oss fordi vi har sertifiserte fagkunnskaper innen IT, telekom og mobil, og vi tilbyr mer funksjonalitet enn andre leverandører i markedet

Våre løsninger kan leveres både med og uten bindinger til mobiloperatører. Eller en blanding. Dette bidrar også til å gjøre våre løsninger rimeligere enn andre løsninger i markedet.

Vi har tilrettelagt IP-telefoni i våre Skype for Business løsninger for Telenor, TDC og Phonect, noe som både gir mulighet for full Telenor Mobilt Bedriftsnett integrasjon (fler-IPT), fri samtaletrafikk i Norge, og rimeligere utenlandstrafikk og telefonnummer. I tillegg kan vi som en av få leverandører i Norge levere fullintegrerte kontaktsenter- og sentralbordløsninger fra Competella som leide tjenester.

For å tilby ekstra god brukeropplevelse har vi også utviklet egne programvareløsninger som øker nytteverdien ytterligere.  

Ved å velge Nettsoft som din Skype for Business leverandør er du sikret en god og uavhengige løsning som gjør at du kan velge, bytte eller blande mobiloperatør uten å bytte ut hele kommunikasjonsløsningen til bedriften. I tillegg får du tilgang til den beste faglige ekspertisen i markedet, og god service service selvfølgelig.

Snakk med oss og opplev kontakt med noen som virkelig kan Skype for Business løsninger. 

Vi leverer Skype for Business funksjonene du trenger og virker også sammen med

office365logo

Vi gir deg valgfrihet: 

 • Ingen operatørbinding 
  Bland eller bytt teleoperatører uten å måtte bytte ut funksjonalitet og løsning
 • Krever ikke mobiler eller mobile bedriftsabonnementer, men kan om ønskelig benyttes sammen alle i markedet
 • Kan integreres med Telenor MBN, Telia, TDC og Phonect etter ønske (kan blandes)
 • Samtaletrafikk til fastnett og mobiler i Norge fra kr 33,-/mnd. per bruker
 • Kan erstatte Telenor Office365 og er fullt integrert med Mobilt Bedriftsnett (både fler-IPT og mobil/SfB status)
 • Integrasjon med Telia Trådløs bedrift (status)
 • Velg og bland SmartSkype abonnementer tilpasset ansattes funksjons behov for å redusere totalkostnaden
 • Få tilgang til unik ekstra funksjonalitet med automatiske nummeroppslag fra 1881, og mulighet for kontaktoppslag i ditt kunde-/fagsystem, SuperOffice mv. i vår egenutviklede programvare SmartCall for Skype
 • Støtte for personlig Skype brukerkatalog 
 • Tilgang til fullintegrert Competella sentralbord og kontaktsenter mv.
 • Inportering av alle eksisterende nummerserier, eventuelt nye nummer
 • Mulighet for utenlandsk samtaletrafikk og telefonnummer

SmartSkype er navnet på vår enkle og komplette Skype for Business løsning,  anbefalt for små- og mellomstore bedrifter (<100). 

SmartSkype produseres på siste versjon av Skype for Business Server 2015 Enterprise Voice, og leveres fra en egenutviklet multi-bedrift plattform plassert i profesjonelt datasenter i Oslo.

For Office365 brukere vil SmartSkype erstatte Skype for Business Online og gi ekstrafunksjonalitet med fastnett IP-telefoni, med eller uten mobile integrasjoner.

Ingen av våre løsninger krever mobilabonnementer, men kan om ønskelig integreres med Telenor Mobilt Bedriftsnett (fler-IPT løsning). Dette betyr at bedriften kan velge å benytte komplette serier med kontornummer eller mobilnummer, og samtaletrafikk kan inngå. Vi støtter mobil status visning i SfB, og SfB status til MBN sentralbord.

I SmartSkype kan du velge og blande abonnementtyper etter ansattes behov for funksjonalitet. Dette bidrar til lavere totalkostnaden for bedriften. 

 
 
 Be om pristilbud på din bedrifts løsning.
 
 
Slipp filer for å laste opp

For større bedrifter (>100) har vi ulike løsninger for å tilfredsstille de fleste behov innen avansert telefoni og kommunikasjon med Skype for Business.

Ingen av våre løsninger krever mobilabonnementer, men kan om ønskelig integreres med Telenor Mobilt Bedriftsnett (fler-IPT løsning). Dette betyr at bedriften kan velge å benytte komplette serier med kontornummer eller mobilnummer, og samtaletrafikk kan inngå. Vi støtter mobil status visning i SfB, og SfB status til MBN sentralbord.

Vi støtter alle former for lisensiering på våre dedikerte løsninger, og bedriften kan benytte egne lisenser, lisenser fra Office 365, eller leie (SPLA)

DLS - Dedikert Leid Skype4b (privat cloud)

Med DLS kan bedriften få tilgang til egen dedikert Skype for Business plattform med alt av operatørtjenester, sentralbord og mobile integrasjoner via sin vanlige internettforbindelse uten behov for investeringer i eget utstyr og datarom.

DLS leveres om en privat cloud løsning på VPS servere, som enkelt kobles til bedriftens eksisterende nettverk infrastruktur, AD og/eller Office365 via VPN.

DLS passer for virksomheter som ønsker komplett og fullintegrert løsning med egen infrastruktur.

Vi kan tilby sentralbord fra Competella som Saas, Telenor MBN eller Simcom UCP for avansert anropslogikk og andre sentralbord tjenester.

Lokalt installert plattform (on-premises)

Lokalt installert Skype er myntet på virksomheter som ønsker en Skype plattform installert i eget datarom, integrert med eksisterende infrastruktur og/eller PBX.

Vi kan bidra som systemintegrator og ha driftsansvar for hele eller deler av løsningen.

Nettsoft Cloud Connector for Office 365
- PSTN telefoni til Skype for Business Online

Cloud Connector er en løsning for å koble PBX eller våre teleoperatør trunker mot Skype for Business Online i Office 365. Vi kan tilby CC som lokal installert plattform, eller som privat cloud tjenste fra vårt datasenter.

 

 
 
 
 
Slipp filer for å laste opp