SmartCall for Busylight


Ønsker du og dine kollegaer å bli mindre forstyrret når dere er opptatt i mobilsamtaler og Teams-møter?

Ved hjelp av Kuando Busylight LED-lampen og SmartCall, kan dere vise alle på kontoret når dere er opptatt og ledig i mobilsamtaler og Teams, slik at dere unngår unødige forstyrrelser ved kontorplassen.

SmartCall integrere din vanlige jobbtelefon med Busylight lampen, og får den til å skifte farge og varslinger etter om du er ledig eller opptatt i telefonen, eller i Teams. Du kan til og med sette opptatt manuelt (både i SmartCall, og i Teams), hvis du ikke vil bli forstyrret selv om du ikke er opptatt i telefonen eller møter.

SmartCall for Busylight fungerer med alle jobbtelefoner i bedriftsnettet, enten du bruker mobil, IP/softphone, eller Teams, med og uten telefoni.

Busylight funksjonen er inkludert for alle som abonnerer på SmartCall, men kan også leveres som en frittstående tjeneste med en engangskostnad for de som ikke ønsker de andre funksjonene i SmartCall. Les mer om standardfunksjoner under.

Kuando® Busylight 

Busylight kobles til din PC med USB(A) kabel, og du kan kan settes lampen på pulten, på skjermen, eller henge den utenfor kontoret kontoret. Det finne løsninger for å forlenge kabelen mange meter.

Modellene Alpha til venstre. Omega til høyre.
Begge har innebygget høyttaler for ringe- og varslingslyder (valgfritt)

 

 

 

 

 

 

 

Prøv SmartCall kostnadsfritt i inntil 60 dager!

Be om tilbud via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaetinfo@nettsoft.no eller ring 22881919

Slik fungerer det

Når noen ringer deg vil SmartCall sørge for at Busylight lampen blinker, samtidig som det åpnes et lite informasjonsvindu på din PC-skjerm som viser deg hvem som ringer, med informasjon fra Opplysningen 1881 (eller CRM-system dersom integrert).
Når du besvarer samtalen endrer Busylight lampen til pulserende rødt for å vise at du er opptatt i samtale.

Fungerer med alle telefoner i mobilt bedriftsnett

Vår SmartCall programvare sørger for at Busylight blir trådløst koblet til bedriftsnettet ved bruk av API, og vil derfor fungere med alle mobiler, Teams og IP-apparater (aktive brukere). Lampen krever USB-tilkobling til din PC.


  • Busylight leveres med 3m kabel, og plugges inn i en USB port på brukers PC
  • Ønsker du å benytte Busylight for å vise status utenfor kontordør eller møterom kan kabellengde utvides til 60 meter med standard datakabel (cat5/Ethernet adapter)

SmartCall er mye mer enn en løsning for Busylight.

Vår SmartCall programvare er laget for å forenkle arbeidsdagen til alle som benytter telefon og PC som daglig arbeidsverktøy.

Med SmartCall får du funksjoner for å klikke og ringe (click-to-call) med din vanlige jobbtelefon fra alle dataprogrammer og websider, og automatisk nummeroppslag fra Opplysningen 1881, slik at du ser hvem som ringer i et lite informasjonsvindu på skjermen.

I tillegg får du tilgang til Katalogsøk fra 1881, hvor du reklamefritt kan søke etter firmaer og personer som gjøre det enklere å registrere kontakter til Outlook kontaktbok, eller opprette kunder i bedriftens eget kundesystem.

SmartCall for CRM/kundesystemer

SmartCall kan også integreres med en rekke CRM/kundesystemer, og vil sørge for at du kan yte enda bedre kundeservice med automatisk åpning av kontaktkort-, ordresystem, regnskap og sakregistre mv. når kunder ringer.

Les mer om hva SmartCall kan gjøre for deg

[/learn_more]