Busylight med mobil integrasjon

Busylight med mobil integrasjon


Ønsker du å bli mindre forstyrret på kontoret når du er opptatt i samtaler og møter?

Med vår SmartCall programvare og Busylight LED-lampe kan du vise dine kolleger med rød og grønn farge når du er opptatt og ledig i mobilsamtaler, og i Microsoft Teams dersom benyttet.

I forhold til koronasituasjonen vil du med Busylight også sørge for at folk oppsøker din kontorpult mindre, og du derfor bidrar til sosial distansering.

Anbefalt av WHO ifbm Covid-19:
Se hvordan Busylight fungerer og kan bidra med sosial distansering 

 

Nå med direkte mobilt bedriftsnett integrasjon (API)

Busylight har til nå ikke vært tilgjengelig for bedrifter som benytter mobiltelefoner eller IP-telefoner i mobile bedriftsnettløsninger. Det har vi nå utviklet en løsning for i SmartCall, enten du benytter Telenor-, Phonero eller Telia mobilt bedriftsnett.

SmartCall kan leveres til alle som allerede har en Busylight, eller vi kan levere Busylight til eksisterende SmartCall kunder. Busylight støtter også alle Microsoft Teams løsninger.

Se priser og bestill her


  • SmartCall Busylight støtter alle telefoner i bedriftsnettet til Telenor, Telia og Phonero med direkte API-integrasjon
  • Fungerer med alle Microsoft Teams løsninger (med/uten telefoni)
  • Busylight leveres med 3m kabel, og plugges inn i en USB port på brukers PC
  • Ønsker du å benytte Busylight for å vise status utenfor kontordør eller møterom kan kabellengde utvides til 60 meter med standard datakabel (cat5/Ethernet adapter)

 

SmartCall er mye mer enn en løsning for Busylight.

 

Vår SmartCall programvare er laget for å forenkle arbeidsdagen til alle som benytter telefon og PC som daglig arbeidsverktøy. Den kan også benyttes uten Busylight.

Med SmartCall får du  funksjoner for å klikke og ringe (click-to-call) med din vanlige telefon fra alle dataprogrammer og websider, og automatisk nummeroppslag fra Opplysningen 1881, slik at du ser hvem som ringer i et lite oppslagsvindu på skjermen din.

I tillegg får du tilgang til Katalogsøk fra 1881, hvor du reklamefritt kan søke etter firmaer og personer i 1881 databasen, og du kan hente data fra Regnskapstall og Brønnøysund for å gjøre det enklere å registrere kontakter til Outlook kontaktbok, eller kunder til bedriftens eget kundesystem.

Integrasjon med kundesystemer (ERP/CRM integrasjon)

SmartCall kan også integreres med en rekke kundestemer, og vil sørge for at du sparer tid og kan yte enda bedre kundeservice med automatisk åpning av kontaktkort-, ordresystem, regnskap og saksregistre mv. når kunder ringer.

Les mer om hva SmartCall kan gjøre for deg

Trenger du Busylight, eller har du fra før?

 

SmartCall kan benyttes med eksisterende Busylight, og eksisterende SmartCall kunder kan ta i bruk Busylight uten ekstra kostnad.  

Modell Alpha til venstre og Omega til høyre.

 

Priser

  • Komplett pakke med SmarCall inkludert valgfri Busylight kr 599,-*
  • SmartCall abonnement for deg som allerede har Busylight kr 199,-*
  • Busylight lampe for eksisterende SmartCall brukere kr 445,- 

*Inkluderer 6 mnd. SmartCall abonnement med 1881 nummeroppslag og katalogsøk.

Standard månedsabonnement etter 6 mnd. kr 50,- (kr 60,- med CRM integrasjon) Dersom du ikke ønsker å abonnere på SmartCall etter 6 mnd. vil 1881 tjenestene nummeroppslag og katalogsøk stoppe å fungere. Integrasjon mellom Busylight, mobilt bedriftsnett og/eller Teams vil fortsatt fungere.  

Priser er oppgitt eks operatør-API til kr 5,- per bruker, mva og eventuelt frakt av Busylight. API-et faktureres av operatør på eksisterende mobil bedriftsnett avtale.

Klikk her for å bestille SmartCall eller Busylight