Kuando Busylight integrasjon

Kuando Busylight integrasjon


Ønsker du å bli mindre forstyrret på kontoret når du er opptatt i samtaler og møter?

Med vår SmartCall programvare og en Kuando Busylight LED-lampe kan du vise dine kolleger med fargekoder når du er opptatt og ledig i mobilsamtaler, og i Microsoft Teams.

I forhold til koronasituasjonen vil du med denne løsningen sørge for at folk oppsøker din kontorpult mindre, og du derfor bidrar til sosial distansering.

Anbefalt av WHO ifbm Covid-19:
Se hvordan Busylight fungerer og kan bidra med sosial distansering 

Nå med mobil integrasjon i bedriftsnettet til Telenor, Phonero og Telia 

SmartCall sørger for at Busylight blir direkte integrert i bedriftsnettet ved bruk av API, slik at det ikke nødvendig med noen kobling mellom din PC og mobiltelefon.

SmartCall kan leveres til alle som allerede har en Kuando Busylight, eller vi kan levere Busylight til eksisterende SmartCall kunder. Busylight støtter også alle Microsoft Teams løsninger.

Se priser og bestill her


  • SmartCall Busylight støtter alle telefoner i bedriftsnettet til Telenor, Telia og Phonero med direkte API-integrasjon
  • Fungerer med alle Microsoft Teams løsninger (med/uten telefoni)
  • Busylight leveres med 3m kabel, og plugges inn i en USB port på brukers PC
  • Ønsker du å benytte Busylight for å vise status utenfor kontordør eller møterom kan kabellengde utvides til 60 meter med standard datakabel (cat5/Ethernet adapter)

 

SmartCall er mye mer enn en løsning for Busylight.

Vår SmartCall programvare er laget for å forenkle arbeidsdagen til alle som benytter telefon og PC som daglig arbeidsverktøy. Den kan også benyttes uten Busylight.

Med SmartCall får du funksjoner for å klikke og ringe (click-to-call) med din vanlige telefon fra alle dataprogrammer og websider, og automatisk nummeroppslag fra Opplysningen 1881, slik at du ser hvem som ringer i et lite oppslagsvindu på skjermen din.

I tillegg får du tilgang til Katalogsøk fra 1881, hvor du reklamefritt kan søke etter firmaer og personer i 1881 databasen, og du kan hente data fra Regnskapstall og Brønnøysund for å gjøre det enklere å registrere kontakter til Outlook kontaktbok, eller kunder til bedriftens eget kundesystem.

SmartCall CRM- Integrasjon

SmartCall kan også integreres med en rekke kundesystemer, og vil sørge for at du sparer tid og kan yte enda bedre kundeservice med automatisk åpning av kontaktkort-, ordresystem, regnskap og sakregistre mv. når kunder ringer.

Les mer om hva SmartCall kan gjøre for deg

Trenger du Kuando Busylight, eller har du fra før?

 

SmartCall kan benyttes med eksisterende Busylight, og eksisterende SmartCall kunder kan ta i bruk Busylight uten ekstra kostnad.  

Modell Alpha til venstre og Omega til høyre.

 

Vilkår og priser

  • Krever status API fra Telenor, Phonero eller Telia (veil kr 5,-/mnd. per bruker)

  • Kuando Busylight inkludert 6 mnd. SmartCall abonnement kr 599,-
  • 6 mnd. SmartCall abonnement for deg som har Busylight kr 199,-
  • Busylight lampe for deg som allerede benytter SmartCall kr 445,- 

Standard månedsabonnement etter 6 mnd. kr 50,- (kr 60,- med CRM integrasjon)

Etter 6 mnd. vil Busylight fortsatt fungere, men øvrige SmartCall tjenester som CRM integrasjon og 1881 tjenester vil stoppe. Tjenestene kan enkelt aktiveres igjen dersom behovene skulle endre seg.

Les mer og bestill her