Klikk og ring fra alle dataprogram på din PC

Klikk og ring fra alle dataprogram på din PC

 

SmartCall Click to Call (klikk og ring) sørger for at din vanlige mobiltelefon eller Skype for Business (med telefoni) ringer nummeret du klikker eller merker i alle dataprogrammer

 SmartCall er ikke en telefonløsning, men en klient programvare med nyttige og tidsbesparende tilleggsfunksjoner til den kommunikasjonsenhet du allerede benytter.

  • Klikk og ring (Click to Call) er en kostnadsfri utgave av dataprogrammet SmartCall, programvaren som tilbyr nyttig og tidsbesparende tilleggsfunksjoner til din mobil eller Skype for Business
  • Klikk og ring gjør at du sparer tid, og at du unngår feil ved at du slipper å taste inn telefonnummer på din mobil eller i Skype for Business
  • Klikk og ring fungerer sammen med alle kunde- /fagsystemer (CRM/ERP)
  • Klikk og ring fungerer med alle mobiler i Telenor og Telia bedriftsnett, og alle Skype for Business løsninger med telefoni, uansett leverandører
  • Klikk og ring versjonen kan enkelt oppgraderes ved behov for flere funksjoner, uten behov for reinstallasjon av programvare (sentralt styrt funksjonalitet)
  • Klikk og ring med mobiltelefon kommuniserer trådløst via Telenor og Telia mobilnett og fungerer med alle mobiltelefoner (Inkludert iPhone og GSM/IP-bordapparater)
  • SmartCall programvaren installeres enkelt på din Windows PC, eller på bedriftens terminalserver (Citrix)

Click to Call krever ingen ekstra tjenester fra din leverandør


Ekstrafunksjoner til deg som benytter Skype for Business med telefoni

Klikk og og ring fra telefonlinker er standard med Skype for Business.
SmartCall sørger i tillegg for at du kan merke et telefonnummer i hvilket som helst program for å ringe. Du kan også velge om du vil ringe med Skype for Business, eller starte mobilsamtaler.

 

SmartCall fungerer sammen med:

telenorteliaskype

 

Fullversjon av SmartCall

Oppgrader til fullversjon og få tilgang til flere nyttige og tidsbesparende funksjoner til din mobil eller Skype for Business løsning.

Du kan prøve SmartCall i 30 dager før du bestemmer deg 

I fullversjon av SmartCall får du tilgang til enda flere nyttige funksjoner, enten du benytter mobiltelefon, eller også Skype for Business.

Noen av høydepunktene er at du får nummeroppslag fra Opplysningen 1881, slik at du kan du se navnet på ukjente som ringer deg, og om ønskelig kan SmartCall i tillegg kobles mot ditt kunde- fagsystem, slik at du slipper å søke opp kunden/kontakten som ringer deg. 

Les mer om SmartCall fullversjoner for:

logo-norges-beste-1881

SmartCall tilbyr kostnadsfrie og ubegrenset nummeroppslag fra 1881, slik at du kan se navnet på ukjente som ringer deg på PC-skjermen.

Har du avtale med 1881 Bedrift? Da kan du også benytte ditt Søke-API abonnement for person og firma-søk direkte i fra SmartCall.