Click to Call for din mobil eller Skype for Business

 

Vi har gleden av å introdusere en ny utgave i vår SmartCall-familie, programvaren som tilbyr verdiøkende og effektiviserende funksjonalitet til bedriftens eksisterende mobile/trådløse bedrift eller Skype for Business løsning

SmartCall Click to Call

Med SmartCall programvaren kan du starte samtaler fra ditt kunde-/fagsystem (CRM)  eller hvilket som helst annet program, epost og websider ved klikke på telefon-linker eller merke telefonnummer og trykke en tastaturkombinasjon.  

SmartCall er ikke en telefonløsning, men en programvare (Add-On) som gir din eksisterende mobil, telefon- eller Skype for Business løsning nyttig tilleggsfunksjonalitet.

SmartCall Click to Call installeres enkelt på din Windows PC, eller terminalserver 

 

Bruk Click to Call kostnadsfritt

 

Krever ingen ekstra tjenester fra din mobiloperatør.
Click to Call funksjonen er allerede inkludert i ditt mobile/trådløse bedriftnett abonnement

Nyttig ekstrafunksjonalitet til deg som benytter Skype for Business
Click to Call fra telefonlinker er standard med Skype for Business, men med SmartCall kan du i tillegg merke et telefonnummer for å ringe fra hvilket som helst program, CRM eller nettside som ikke har telefonlink. Du kan til og med velge om du vil ringe med Skype4b, eller starte samtaler med mobilen.

 

SmartCall fungerer sammen med:

telenorteliaskype

 

Fullversjon av SmartCall

Dersom du ønsker nummeroppslag fra 1881 eller kontaktoppslag i ditt kunde-/fagsystem (CRM) når noen ringer deg, eller annen funksjonalitet kan du når som helst oppgradere fra Click to Call til fullversjon uten behov for reinstallasjon av programvare.

logo-norges-beste-1881Fullversjoner av SmartCall leveres med blant annet funksjonalitet som kostnadsfrie nummeroppslag fra 1881, slik at du kan se navnet på ukjente som ringer deg på PC-skjermen (også iPhone).

SmartCall kan i tillegg sørge for automatiske kontaktoppslag i ditt kunde- /fagsystem (CRM) når noen kunder ringer deg. 

 

Les mer om fullversjoner av SmartCall