SmartIPT

SmartIPT er en nettskytjeneste som gjør det mulig å få levert fastnett IP-telefonitjenester med telefonsentralfunksjoner over internettforbindelsen (IP-PBX). Tjenesten kan leveres til bedrifter i alle størrelser, uansett lokasjon, og uavhengig av internett leverandør.

SmartIPT kan leveres på flere måter, fra de enkleste behov, til sentralbordtjenester og kombinasjonsløsninger med integrasjon av både mobiltelefoner og Microsoft Lync. Dette gjør SmartIPT til en av markedets mest fleksible og smarteste kommunikasjonsløsning.

Med SmartIPT kan ansatte ha samtaler på tradisjonelle IP-apparater eller telefonprogramvare (softphone), som finnes til PC, MAC samt alle mobile enheter og nettbrett. 

Ved å koble IP-telefoni sammen med mobiltelefoni kan ansatte velge hvor de vil besvare sine mobilsamtaler. På denne måten oppnås trygget mot problemer i mobilnettet samtidig som kostnader kan reduseres ved utenlandsreiser.

SmartIPT kan erstatte bedriftens tradisjonelle telefonsystem, linjeleie og abonnementer, sentralbord og apparater, slik det oppnås bedre funksjonalitet og forutsigbare kostnader.

Les om tilhørende tjenester under SmartSentralbord