Telenor MBN Add-ons

Telenor MBN Add-ons


Nettsoft er en Telenor godkjent integrasjonspartner som utvikler og leverer tilleggsfunksjoner og tjenester som verdiøker Telenor Mobilt Bedriftsnett (MBN).


 • Nettsoft Kalender Push
  Kalender Push er en skytjeneste som overfører kalenderavtaler fra Google Workspace eller Microsoft Exchange til bedriftsnettet, slik at sentralbordet ser når ansatte er opptatt og har fravær. Tidsstyrt overføring, oppdeling av heldags avtaler, og ingen behov for lokale installasjoner er noen av fordelene med Nettsoft Kalender Push.


 • SmartCall CTI | CRM-integrasjon
  SmartCall er en programvare som integrerer alle telefoner i MBN trådløst med bedriftens eget CRM/kundesystem. Med SmartCall kan ansatte få kontakt/dataoppslag i eget CRM/kundesystemer når kunder ringer, slik at de slipper å bruke tid på å søke de opp, og er raskere i stand til å yte service. 

 • API-utvikling / skreddersøm
  Nettsoft tilbyr spesialltilpasninger av integrasjoner ved bruk av Telenor MBN API.

 • Bistand til aktivering og tilpasning av MBN telefoni Microsoft Teams
  Vi er spesialister i Microsoft telefoni, og tilbyr bistand til Telenor kunder som ønsker å aktivere og tilpasse telefoni i Microsoft Teams. Vi installerer også møteromsutstyr og alt som står i forbindelse. Som Microsoft partner kan vi også bestille nødvendige lisenser for telefoni i Teams .  

 • Generell IKT bistand
  Dersom bedriften ikke har egen IKT-ansvarlig eller leverandør, kan Nettsoft tilby det meste av utstyr og tjenester for en trygg og effektiv digital arbeidsdag.

Kontakt oss via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaet,  info@nettsoft.no eller ring 22881919