Få orden på utstyret!


Bli kjent med Yealink

Yealink er en av verdens største produsenter av utstyr innen lyd-, video og møteromsløsninger, og leverer alt i fra Bluetooth mobilkommunikasjon, til lyd- og videoløsninger godkjent for Microsoft Teams, og andre digitale møteplattformer.

Ta en titt på noe av utvalget i bildekarusellen under, og på www.yealink.com

Hvorfor er utstyret viktig?

Altfor mange brukere og bedrifter benytter seg av utstyr som ikke er godkjent av Microsoft til sine Teams samtaler og møter, med det resultat at lyd- og bilde er dårlig, og det blir mer komplisert enn nødvendig å etablere eller delta i møter. 

Om du ønsker å fremstå profesjonell i forretningssammenheng er det ikke spesielt heldig å høre "Vent litt, jeg har ikke lyd", eller "Ser dere meg?"

Be om tilbud via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaetinfo@nettsoft.no eller ring 22881919

OBS! Har du en egen PC på møterommet kan du bryte lisensreglene

Vi erfarer at noen bedrifter har en egen PC med en personlig Teams-konto på møterommet sitt. Er du en av disse skal du være klar over at du bryter lisensreglene til Microsoft, ettersom Teams er en personlig konto (kun én bruker). Dette er en av grunnene til at Microsoft leverer det som kalles Teams Room lisenser, som skal kjøres på dedikert utstyr.

Å benytte riktig utstyr handler også om at skal være enkelt å bruke for alle ansatte. Vi erfarer at kunder som investerer i skikkelig utstyr til ansatte, og kanskje spesielt til møterommet, har minimalt med trøbbel i forhold til de som ikke gjør det.

Hvorfor iPods og Bose hodesett med fler er en dårlig profesjonell løsning

Et problem vi ofte ser, eller rettere sagt hører, er at mange benytter hodesett som for eksempel Bose og iPods i sine telefonsamtaler og møter.

Dette er personlige hi-fi hodesett/plugger som er designet for å gi deg god musikk lyd, ved blant annet å redusere støyen fra dine omgivelser. Problemet med denne type hodesettene er at de ikke reduserer bakgrunnsstøyen når du snakker i telefonen eller deltar i møter, slik at de du snakker med hører hver minste detalj av hva som foregår rundt deg.

Et profesjonelt hodesett gjør begge deler. Det reduserer støyen både for deg, og de du snakker med, slik at det blir mindre forstyrrelser.

For lettere å forstå hva vi snakker om anbefaler vi deg å høre på lydeksemplet under Noice Kills Productivity her https://www.yealink.com/product/headset-wh63

 

Selv om du bruker utstyr som er godkjent for Teams kan det også benyttes til andre løsninger som din mobiltelefon (Bluetooth), Zoom, Webx og lignende. Du kan til og med bruke det med Spotify, Netflix, YouTube og andre strømmetjenester om ønskelig.

TV-er og annet AV-Utstyr til møterommet

Vi leverer også TV-er, Projektorer, Høyttaleranlegg, AppleTV, Chrome Cast og alt relatert utstyr til møterommet. 


Klikk på ønsket bilde for ytterligere detaljer om produktet.
DECT er en trådløs standard som gir inntil 150m rekkevidde mellom hodesett og basestasjon.

  • Trådløst DECT mono hodesett for Teams
  • Trådløst DECT mono øreplugg med bøylesett for Teams
  • Teams Room Bar - Doble kameraer
  • Full HD Personlig Web camera
  • Trådløst DECT hodesett med Qi ladeplate for mobil, Teams og bordtelefon. Leveres også i stereo.
  • Room Panel til å ha utenfor møterommet for å vise bookinger. Synkroniserer med Exchange og Teams.
  • Bluetooth hodesett for jobb og fritid