Yealink profesjonelle hodesett


Yealink BH76 er et nytt profesjonelt Bluetooth hodesett som er perfekt til både kontoret og hjemmekontoret, og til fritid.

Du kan høre på musikk og podcaster i HiFi-kvalitet, ha samtaler på mobiltelefon, og delta i Teams eller Zoom-møter med overlegen lydkvalitet.

Den innebygde mikrofonarmen er magnetisk og felles ut med et enkelt trykk, og er derfor ikke i veien når du når bare skal lytte på musikk, og vil se stilig ut.

BH76 har som de fleste hodesett i proffklassen støyreduserende høyttalersystem (ANC), men det som skiller BH76 fra mange andre produsenter er at den også har støyreduserende mikrofon, slik at de du snakker med slipper å høre alt som foregår rundt deg. 

I motsetning til hodesett fra for eksempel Apple, Bose og Sony, er dette hodesettet sertifisert av Microsoft, som stiller strenge krav til kvalitet og funksjonalitet for bruk i Teams.

BH76 leveres i sort og lys grå utførelse, med enten USB-A eller USB-C ladekabel.

Du kan i tillegg bestille en trådløs Qi ladestasjon (bildet), som også kan benyttes til å lade din mobiltelefon trådløst når du ikke lader hodesettet.

Vi leverer også alt av profesjonelt Yealink utstyr til møterommet. Du kan lese mer om dette her

Be om tilbud via vår Chat nederst til høyre, eller benytt dette kontaktskjemaetinfo@nettsoft.no eller ring 22881919